ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λίγες ώρες η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Απόψε στις 19:00 στο Καλλιμάρμαρο η συναυλία-μνήμης για τα Τέμπη - Όσα πρέπει να γνωρίζετε το live streaming.
Σε λίγες ώρες η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Συναυλία για τα Τέμπη: Σε λίγη ώρα στις 19:00 στο Καλλιμάρμαρο πραγματοποιείται  η μεγάλη συναυλία μνήμης για τα Τέμπη για το φρικαλέο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα 57 άνθρωποι. Πώς θα την παρακολουθήσετε.

Το αίτημα για τη live streaming μετάδοση της συναυλίας κατέθεσε ο Σύλλογος «Τέμπη 2023» στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, και έγινε ομόφωνα δεκτό στη συζήτηση που διεξήχθη την Πέμπτη (10/10).

Θυμίζουμε οτι Πρόταση για δωρεάν ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου της συναυλίας για τα Τέμπη είχαν κάνει και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή: οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί. Μάλιστα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προέτρεψε τους δήμους της χώρας να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές της συναυλίας για τα Τέμπη σε πλατείες.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 64 δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μετάδοση της συναυλίας σε γιγαντοοθόνες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr.

Συναυλία για τα Τέμπη: Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming

Η συναυλία θα μεταδοθεί μέσω live streaming δωρεάν, ώστε να μπορούν να τη δουν και όσοι δεν πρόλαβαν να αγοράσουν εισιτήριο και όσοι δεν βρίσκονται στην Αθήνα ή την Ελλάδα.

Το link εδώ: https://estage.gr/streams/tempi/

«Ένα γίναμε οι άνθρωποι στον πόνο, ένα και στην αδιανόητη σιωπή που αφήνει η απουσία… ένα στο μούδιασμα που ακολουθεί τα γεγονότα, ένα στην ευθύνη που ακόμη ψάχνει να βρει τη θέση της … Ο Νόμος που ενώνει τις ψυχές μας είναι αυτός της Μουσικής. Με ευγένεια ας σταθούμε και με την ευχή η ένωσή μας να φτάσει τον ουρανό και τα άστρα του όλα. Για όσο ζούμε και βαδίζουμε επάνω στις ράγες της δικής μας διαδρομής η μνήμη των αγαπημένων είναι ορόσημο για την κάθε μέρα μας…»

«Κανείς δε γύρισε πίσω… το γνωρίζουμε καλά. Αλίμονο, για όσους συνεχίζουν ξεχνώντας και παραβλέποντας. Στο μέτρο του εφικτού και στον κόσμο που μας δόθηκε να ζούμε, αυτός ο αγώνας ας φέρει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του τόπου».

 Συναυλία για τα Τέμπη

Ποιοι θα συμμετάσχουν  στη συναυλία

Στη συναυλία θα δώσουν το «παρών» σπουδαίοι καλλιτέχνες μέσα από το απόθεμα της ψυχής και της αγάπης τους. Όλοι αφιλοκερδώς, με μοναδικό στόχο την εξύμνηση της ζωής και την τιμή όσων αποκλείστηκαν βίαια από αυτή.

Φοίβος Δεληβοριάς – Κοινοί Θνητοί – Σωκράτης Μάλαμας

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Τάνια Τσανακλίδου

INFO

ΤΕΜΠΗ
Συναυλία Μνήμης
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

Οι πόρτες ανοίγουν: 17:00
Ώρα έναρξης: 19:00

Μ.Μ.Μ.
Για την αποφυγή συμφόρησης παρακαλούμε τη χρήση
Μέσων Μαζικής Μεταφοράς:

Αστική Συγκοινωνία – Λεωφορεία
2, 4, 10, 11, 90, 209, 550
Στάση αποβίβασης: Στάδιο
(Οι γραμμές 2, 4, 10, 11 θα πάρουν παράταση μία ώρα)

ΜΕΤΡΟ 
Γραμμές Μ2, Μ3
Στάσεις Αποβίβασης: Ακρόπολη – Σύνταγμα – Ευαγγελισμός

ΤΡΟΛΕΪ
Γραμμές 2, 4, 10, 11
Στάση Αποβίβασης: Στάδιο

ΤΡΑΜ 
Γραμμή 6
Στάση αποβίβασης: Ζάππειο

 Συναυλία για τα Τέμπη

Info:

Παρασκευή 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  / Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

Οι πόρτες ανοίγουν: 17:00
Ώρα έναρξης: 19:00

Η συναυλία είναι sold out.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε λίγες ώρες η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.