ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Shell, κάτι πρέπει να κάνεις με τους υπαλλήλους σου

Παράπονα για τους υπαλλήλους σε βενζινάδικα.
Shell, κάτι πρέπει να κάνεις με τους υπαλλήλους σου

Παράπονα έχουν αρκετοί οδηγοί σχετικά με τους υπαλλήλους στη Shell και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok μία κοπέλα, εξέφρασε τα παράπονά της σχετικά με το γεγονός πως όποτε βάζει καύσιμα από το συγκεκριμένο βενζινάδικο, πάντα προσπαθούν να την πείσουν με επίμονο τρόπο να βάλει την… προσφορά.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο εκνευρισμός, αλλά και να έρχεται σε δύσκολη θέση ο πελάτης όπου τονίζει η συγκεκριμένη κοπέλα.

Το βίντεο έγινε Viral ξεπερνώντας μέσα σε λίγες ώρες τις 35.000 προβολές, ενώ αρκετά είναι και τα σχόλια του κόσμου που εκφράζει παρόμοια παράπονα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

@antrianaaah ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ‼️ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!! 🤷‍♀️ Δεν ξέρω αν έχει και τικ τοκ να τους κάνω tag! #fy #fyp #fypviral #shell #patra #greek #gas #benzina #greektiktok #viraltiktok #viral_video #greece #greecetiktok #tiktokgreece #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #greekfreakout #greeklife ♬ πρωτότυπος ήχος – Brunette Rapunzel🧣

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Shell, κάτι πρέπει να κάνεις με τους υπαλλήλους σου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.