ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια από την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβαθμίας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στον Καθηγητή Μάριο Παπαευσταθίου.

Χρυσό Βραβείο για τον Καθηγητή Μάριο Παπαευσταθίου και τους Μαθητές του-Στην Κορυφή της Καινοτομίας η πρωτοποριακή δράση τους.

Συγχαρητήρια από την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβαθμίας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στον Καθηγητή Μάριο Παπαευσταθίου.
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συγχαρητήριο μήνυμα της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για την Χρυσή διάκριση του Καθηγητή Μάριου Παπαευσταθίου και των μαθητών του, που κέρδισαν το Χρυσό Βραβείο (GOLD) στην κατηγορία: Ψηφιακή Εκπαίδευση, Ρομποτική και Τεχνητή Νοημοσύνη σε κορυφαίο Διαγωνισμό, στα Education Leaders Awards 2024.

Η Περιφερειακή Διεύθυντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  Κ.Ζιάκα Βασιλική συγχαίρει θερμά τους μαθητές, τις μαθήτριες και τον Καθηγητή κ. Μάριο Παπαευσταθίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ.) Τρικάλων για την πολύ σημαντική διάκριση τους και την κατάκτηση του Χρυσού Βραβείου (GOLD) στην κατηγορία: Ψηφιακή Εκπαίδευση, Ρομποτική & ΑΙ στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση| Γυμνάσιο / Λύκειο, στα Education Leaders Awards 2024, που διεξήχθησαν την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα.

Έναν κορυφαίο θεσμό που βραβεύει την καινοτομία, τη δημιουργία, την ανθρωπιά, και το πάθος στην εκπαίδευση προάγοντας τις βέλτιστες πρακτικές και ενθαρρύνοντας την αριστεία με έμφαση στην έμπνευση των μαθητών και στη συμβολή στη διδασκαλία με πρωτότυπους και καινοτόμους τρόπους. Πρώτη φορά στην ιστορία της Ειδικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο μαθητές Ειδικού Σχολείου με τον Καθηγητή τους Μάριο Παπαευσταθίου κέρδισαν χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση, Ρομποτική και Τεχνητή Νοημοσύνη στα Education Leaders Awards 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με την δράση του Καθηγητή μας μπορείτε να δείτε σχετικά τους παρακάτω συνδέσμους:

1)Συγχαρητήριο μήνυμα για τον Καθηγητή Οικονομίας & Νέων Τεχνολογιών Μάριο Παπαευσταθίου για την πρωτοποριακή και καινοτόμα δράση του με τίτλο: Tεχνητή Νοημοσύνη-Ρομποτική & Social Media-Digital Marketing στην σελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

2)Στην «ΕΡΤ» η Χρυσή διάκριση για μαθητές των Τρικάλων σε κορυφαίο διαγωνισμό στην Ψηφιακή Εκπαίδευση, τη Ρομποτική και την Τεχνητή Νοημοσύνη με εμπνευστή & δημιουργό τον Καθηγητή Μάριο Παπαευσταθίου.

3)Το βίντεο της παραλαβής του Χρυσού Βραβείου από τον Καθηγητή Οικονομίας και Νέων Τεχνολογιών (Αθήνα-Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Κ.Άννα Διαμαντοπούλου -Πρώην Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού).

4)Η Πρωτοποριακή δράση του Μάριου Παπαευσταθίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

5)Η βραβευμένη δράση μας στην σελίδα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού  Γυμνασίου-Λυκείου Τρικάλων

Exit mobile version