ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας στο Υπ. Υγείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας στο Υπ. Υγείας
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας απάντησαν οι υγειονομικοί αναφορικά με τις αποφάσεις που έχει πάρει η Κυβέρνηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κλάδο.

Η κίνηση αυτή των κυβερνώντων έχει θέσει εκτός μάχης για την αντιμετώπιση του Covid-19 περισσότερους από 7000 υγειονομικούς που έχει τεθεί σε αναστολή επειδή επέλεξαν να μην κάνουν το εμβόλιο.

Την ώρα που τα κρούσματα στην Ελλάδα σπάνε κάθε ρεκόρ, η Κυβέρνηση επιμένει να έχει σε αναστολή όλους αυτούς τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τη στιγμή που τα νοσοκομεία της χώρας βουλιάζουν από ασθενείς.

Για αυτό τον λόγο, πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το Υπουργείο Υγείας διαμαρτυρόμενο για όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι υγειονομικοί κατευθύνθηκαν μαζικά προς το Πολυτεχνείο ώστε να δυναμώσουν μαζί με τους φοιτητές τα δίκαια αιτήματά τους κατά της υποχρεωτικότητας.

Exit mobile version