ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμμορία με τα στρινγκ: Πώς έκλεβαν οι Ιταλίδες τα θύματά τους – Τι τους έκαναν

Και τι δεν σκέφτονται κάποιοι επιτήδειοι προκειμένου να «ξαφρίσουν» λουόμενους από τις ελληνικές παραλίες. Τρανό παράδειγμα η Συμμορία με τα στρινγκ.
Συμμορία με τα στρινγκ: Πώς έκλεβαν οι Ιταλίδες τα θύματά τους – Τι τους έκαναν

Μύκονος: Η συμμορία με τα στρινγκ δρούσε στο πιο διάσημο νησί της Ελλάδας και το οποίο φυσικά συγκεντρώνει τα «βαρύτερα πορτοφόλια» της υφηλίου κάθε καλοκαίρι.

Τη συμμορία αυτή αποτελούσαν δύο καλλίγραμμες Ιταλίδες που έκαναν τα «γλυκά μάτια» σε τουρίστες προκειμένου να τους αποσπούν χρήματα, κοσμήματα, πιστωτικές κάρτες και γενικότερα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Τελικά υπέπεσαν σε ένα μοιραίο λάθος και έτσι η αστυνομία Μυκόνου προχώρησε στη σύλληψή τους. Συγκεκριμένα οι δύο Ιταλίδες που κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna, προσπάθησαν (τη Δευτέρα 29/8) να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με… διάθεση… ερωτική.

Όπως έγινε γνωστό όμως οι δύο άνδρες δεν ήταν τουρίστες, άλλα αστυνομικοί που βρέθηκαν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές!

Παράλληλα μια άλλη τουρίστρια (από την Αμερική) που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής Gps που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο μπιτς μπαρ, αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματά τους.

Έτσι οι υπάλληλοι του μπιτς μπαρ κάλεσαν την Αστυνομία και οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη συμμορίας.

Στην κατοχή των μελών εντοπίστηκαν πέντε τσάντες, οι οποίες ανήκαν σε τουρίστες.

Μύκονος - Συμμορία με τα στρινγκ: Έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια. Μύκονος - Συμμορία με τα στρινγκ: Έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια. Μύκονος - Συμμορία με τα στρινγκ: Έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια.

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

«Όταν είδαν ότι δεν τσιμπάω, σου λέει τώρα θα τον θάψουμε - Με κατηγορούν γιατί λέω αλήθειες ενώ είμαι νεοδημοκράτης απ' τα γεννοφάσκια μου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Φορολογικό «ντου» σε συγγενείς των Τεμπών και αγρότες - Η έφοδος της ΑΑΔΕ έγινε λίγο αφότου η Μ.Καρυστιανού προανήγγειλε νέο πολιτικό κίνημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Επεισόδιο βίας με δεκάδες εφήβους στην οδό Μακρυγιάννη. Καταγγελίες για έλλειψη αστυνόμευσης δίπλα σε σχολεία.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Η κυβέρνηση ξεκίνησε συνομιλίες με τους αγρότες αλλάζοντας στρατηγική μετά το μπλόκο των Ευζώνων, με επιλεκτικές προσκλήσεις και όχι μαζικές συναντήσεις.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Από τα μπλόκα των τρακτέρ στους επαρχιακούς δρόμους μέχρι τις πλατείες και τα διοικητικά κέντρα της Ευρώπης, η γη μιλά ξανά μέσα από αυτούς που τη δουλεύουν.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Η ΕΕ διεξάγει πόλεμο στην ίδια της την παραγωγή - Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες για την επιβίωση των αγροτών και τη διατροφική αυτάρκεια όλων μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Αντί να απολογηθεί για την ασυδοσία των «φραπέδων», ο Μάκης Βορίδης προκαλεί κι από πάνω τους φτωχοποιημένους αγρότες

Κοινωνία
Κοινωνία: Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Οι χρεώσεις κατανάλωσης παραμένουν - για την ώρα ίδιες - αλλά αυξάνεται το πάγιο ύδρευσης και προστίθεται νέο πάγιο αποχέτευσης

Κοινωνία