ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου

Σοβαρά επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη. Ομάδα 30 ατόμων βγήκαν από τη φοιτητική εστία και έκαψαν κάδους, στρώματα και πέταξαν μολότοφ

Σοβαρά επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη. Γύρω στα 30 άτομα βγήκαν από τη φοιτητική εστία και έκαψαν κάδους στρώματα και πέταξαν μολότοφ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έκρυθμη, για αρκετή ώρα, ήταν η κατάσταση έξω από την Πανεπιστημιούπολη στην περιοχή του Ζωγράφου, καθώς περίπου 30 άτομα που βγήκαν από τη φοιτητική εστία, προκάλεσαν επεισόδια, καίγοντας κάδους και πετώντας βόμβες μολότοφ.

Η ένταση που δημιουργήθηκε είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση διμοιριών των ΜΑΤ αλλά και της πυροσβεστικής που διέκοψαν την κυκλοφορία στη κεντρική οδό Ούλοφ Πάλμε.

Ο λόγος ήταν ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς από τις βόμβες μολότοφ, καθώς οι φωτιές είχαν φτάσει σε σημαντικό ύψος προτού επέμβουν οι Αρχές.

Να αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν έγιναν κάποιες συλλήψεις οι προσαγωγές υπόπτων, καθώς κατά την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων οι δράστες επέστρεψαν και πάλι στην Πανεπιστημιούπολη.

 

Exit mobile version