ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Ιουλίου: Κλείδωσε – Οι ημερομηνίες πληρωμής των συνταξιούχων

Πότε αναμένεται να μπουν οι συντάξεις Ιουλίου στους λογαριασμούς των συνταξιούχων!
Συντάξεις Ιουλίου: Κλείδωσε – Οι ημερομηνίες πληρωμής των συνταξιούχων

Συντάξεις Ιουλίου: Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την πληρωμή των συντάξεων του Ιουλίου τις οποίες αναμένεται να εισπράξουν οι συνταξιούχοι σταδιακά από την αυριανή ημέρα, Τρίτη 27 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 27 μέχρι και τις 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουλίου δίνοντας μία… ανάσα στους δικαιούχους, που βλέπουν την ακρίβεια να χτυπάει κόκκινο!

Συντάξεις Ιουλίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Δευτέρας 26/6.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 28 Ιουνίου ενώ η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 27/6.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 29 Ιουνίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης 28/6.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Ιουλίου: Κλείδωσε – Οι ημερομηνίες πληρωμής των συνταξιούχων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.