ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Νοεμβρίου: Τότε θα μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας

Τότε θα μπουν οι συντάξεις του Νοεμβρίου!

Συντάξεις Νοεμβρίου: Τότε θα μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας
Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Συντάξεις Νοεμβρίου: «Ανάσα» άμεσα αναμένεται να πάρουν οι συνταξιούχοι, αφού θα πληρωθούν τις επόμενες μέρες οι συντάξεις του Νοεμβρίου.

Στα τέλη Οκτωβρίου συγκεκριμένα θα δουν οι δικαιούχοι χρήματα στους λογαριασμούς τους, ενώ και πάλι οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

Ημέρα πληρωμής για τους μισθωτούς ορίζεται η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα ενώ για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Συντάξεις Νοεμβρίου: Τότε θα μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας

Πιο συγκεκριμένα, το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις για τον Νοέμβριο την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 ενώ ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

Από εκεί και πέρα, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 ενώ το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις του Νοεμβρίου 2024 την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.

Τέλος και όσον αφορά την ημερομηνία πληρωμής των συντάξεων Δημοσίου Νοεμβρίου 2024… το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις για τον Νοέμβριο την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.

Exit mobile version