ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός: Τι μετέδωσαν τα κανάλια (vids)

Βίντεο με τα δελτία ειδήσεων των καναλιών...
Σεισμός: Τι μετέδωσαν τα κανάλια (vids)

Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα και επίκεντρο τη Μαγούλα έγινε αισθητός στην Αθήνα και αμέσως υπήρξαν έκτακτα δελτία ειδήσεων.

Τα δελτία ειδήσεων των καναλιών διέκοψαν τη ροή του προγράμματός τους, έτσι ώστε να ενημερώσουν τον κόσμο. Σχετικά με τον σεισμό ο οποίος έγινε έντονα αισθητός στους κατοίκους της Αττικής.

Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ήταν ένα γεγονός αισθητό σε όλη την Αττική, το μέγεθος του πρέπει να είναι 4,3 Ρίχτερ. Είναι ένας σεισμός τον οποίον τον περιμέναμε και τον είχαμε ουσιαστικά προδιαγράψει από την περασμένη Παρασκευή» και συνέχισε:

«Το επίκεντρο είναι το επίκεντρο του μεγάλου σεισμού που έδωσε τα 5,3 Ρίχτερ την περασμένη Παρασκευή. Αυτός ο σεισμός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι είμαστε σε πλήρη μετασεισμική ακολουθία. Ήταν ο μετασεισμός που ήθελα, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η σεισμική ακολουθία της περασμένης Παρασκευής».

Θυμίζουμε μεγάλος σεισμός είχε υπάρξει και την προηγούμενη Παρασκευή. Μεγέθους 5,1 ρίχτερ, με επίκεντρο επίσης τη Μαγούλα. Για αυτό και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο σημερινός σεισμός, ήταν μετασεισμός και είναι μία φυσική εξέλιξη του ρήγματος.

Δείτε σε βίντεο μερικά από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων μετά τον σεισμό μεγέθους 4,1 ρίχτερ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός: Τι μετέδωσαν τα κανάλια (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.