ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκοπιανό: Κρίσιμες συζητήσεις για τη συμφωνία

Κρίσιμη η φάση των συζήτησεων για τη συμφωνία στο όνομα
Σκοπιανό: Κρίσιμες συζητήσεις για τη συμφωνία

Στην πιο κρίσιμη φάση του φαίνεται πως έχει μπει το ζήτημα για το Σκοπιανό ειδικότερα έπειτα από την απροθυμία της άλλης πλευράς να υπάρξει συνέχεια βάσει της προφορικής κατάληξης Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στις Βρυξέλλες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Zόραν Zάεφ δίστασε, κάτι που η Αθήνα εξέλαβε σαν υπαναχώρηση και φαίνεται πως η συμφωνία απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο, έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση στα Σκόπια από όσους διαφωνούν με την εν λόγω συμφωνία.

Επιπρόσθετα στο Μαξίμου, συνεχίζουν να περιμένουν τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων να δείξει πολιτική βούληση και να κάνει το καθοριστικό βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί  τέλος πώς τα Σκόπια την Παρασκευή, διέρρευσαν πως επιθυμούν να κρατήσουν ζωντανή όπως είπαν, τη διαδικασία προκειμένου να επέλθει συμφωνία, τελικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκοπιανό: Κρίσιμες συζητήσεις για τη συμφωνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.