ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ και στην τιμή της βενζίνης

«Φωτιά» στις τιμές των καυσίμων - Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη.
Σοκ και στην τιμή της βενζίνης

Πρόσφατα διαβάσατε στο Sportime για τις περιοχές της χώρας, όπου η τιμή της βενζίνης ξεπέρασε τα 2 ευρώ. Η αλήθεια πλέον είναι πως σιγά σιγά αποτελεί είδος πολυτελείας!

Οι πολεμικές επιχειρήσεις μπορεί να έχουν επίκεντρο τις πόλεις της Ουκρανίας, ωστόσο ένας άλλος πόλεμος διεξάγεται στις παγκόσμιες αγορές και οι συνέπειές του γίνονται ήδη ορατές και στην Ελλάδα.

Οι τιμές στην αγορά έχουν πάρει τον ανήφορο, τόσο στη βενζίνη όσο και στο πετρέλαιο. Στα 2 ευρώ πλησιάζει η τιμή του λίτρου της βενζίνης, ενώ του πετρελαίου στο 1,70 με τους ιδιοκτήτες των πρατηρίων να εκφράζουν φόβους για το πόσο θα αυξηθεί η τιμή του.

Σε κάποια πρατήρια στην Αττική η βενζίνη έχει αγγίξει και τα 2,20 ευρώ το λίτρο. Παράλληλα, το φυσικό αέριο έφτασε τα 322 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Φυσικά, μην ανησυχείτε καθώς σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Θόδωρο Σκυλακάκης, αν είσαι «άνθρωπος των 500 ευρώ» ξέχνα τη βενζίνη και τράβα για λεωφορείο.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ και στην τιμή της βενζίνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.