ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα για τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα, είχε ο Βαγγέλης Μπούτας, που υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση. Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής περνάει δύσκολες ώρες. Αργά το βράδυ της Κυριακής 29/4, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λάρισας, για περαιτέρω νοσηλεία, ύστερα από το πολύωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε νωριτερα, στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, η κατάσταση των τραυμάτων του άτυχου αγρότη, κρίνεται σοβαρή,...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα, είχε ο Βαγγέλης Μπούτας, που υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής περνάει δύσκολες ώρες. Αργά το βράδυ της Κυριακής 29/4, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λάρισας, για περαιτέρω νοσηλεία, ύστερα από το πολύωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε νωριτερα, στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, η κατάσταση των τραυμάτων του άτυχου αγρότη, κρίνεται σοβαρή, ωστόσο, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Βαγγέλης Μπούτας εκτελούσε εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του. Άγνωστο πως, κατά τη διάρκεια των εργασιών, έχασε τον έγλεχο του τρακτέρ, το οποίο ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει, προκαλώντας του, πολλαπλά κατάγματα.

Exit mobile version