ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό πρόβλημα η Vodafone στην περιοχή του Ζωγράφου! Έχει πέσει το ίντερνετ!

Η Vodafone βρίσκεται εκτός λειτουργίας όσον αφορά το ίντερνετ σε ένα σημαντικό μέρος της περιοχής του Ζωγράφου
Σοβαρό πρόβλημα η Vodafone στην περιοχή του Ζωγράφου! Έχει πέσει το ίντερνετ!

Η Vodafone βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/8) εκτός λειτουργίας σε ένα σημαντικό μέρος της περιοχής του Ζωγράφου. Είναι πραγματικά απίστευτο. Μέσα στο 2024 με τις χρεώσεις να είναι εξαιρετικά υψηλές, οι παροχές να έχουν τέτοια ζητήματα.

Εδώ και περίπου 2 ώρες σε περιοχές του Δήμου Ζωγράφου οι κάτοικοι δεν έχουν ίντερνετ αλλά ούτε και σταθερό τηλέφωνο. Σε επικοινωνία με την εταιρία (μέσω… Tobi φυσικά) υπάρχει η ενημέρωση πως γίνεται προσπάθεια για να λυθεί το ζήτημα. Μόνο που έχουν περάσει περίπου 2 ώρες και σπίτια δεν έχουν ούτε ίντερνετ αλλά ούτε και σταθερό τηλέφωνο.

Η Vodafone σε αυτήν την περίπτωση δίνει δωρεάν ίντερνετ, ωστόσο, η ταχύτητα είναι αισθητά χαμηλή, σίγουρα χαμηλότερη από το κανονικό.

Οι χρεώσεις για την κινητή αλλά και σταθερή τηλεφωνία είναι εξαιρετικά υψηλές στην Ελλάδα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι προσφορές όταν λήγει ένα συμβόλαιο είναι τουλάχιστον απογοητευτικές.

Αυτό ισχύει βέβαια για όλους.

Το ζήτημα είναι πως το 2024, ένα σπίτι να μην έχει ίντερνετ, τηλεόραση (όσοι είναι άτυχοι και έχουν βάλει Vodafone TV) και τηλέφωνο για 2 ώρες (και συνεχίζει) δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα. Και μάλιστα δίπλα στο κέντρο της Αθήνας.

Πολίτες που νιώθουν πως ζουν 60 χρόνια πίσω αλλά οφείλουν να πληρώνουν για παροχές που τελικά δεν καρπώνονται.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρό πρόβλημα η Vodafone στην περιοχή του Ζωγράφου! Έχει πέσει το ίντερνετ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).