ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ύψη η βενζίνη – «Έσπασε» το φράγμα των 2 ευρώ

Τα νέα στα καύσιμα και ειδικά στη βενζίνη δεν είναι καθόλου καλά για τους πολίτες.
Στα ύψη η βενζίνη – «Έσπασε» το φράγμα των 2 ευρώ

Χαμός γίνεται πλέον με τα καύσιμα και με τη βενζίνη, με την τιμή να έχει πάρει την ανιούσα και να μη σταματάει.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ότι έχει φτάσει σε εξωφρενικά επίπεδα για ακόμα μία φορά, κάτι που φέρνει τεράστια ανησυχία στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, αυτή τη στιγμή η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης στην Ελλάδα έχει φτάσει στα 2,006 ευρώ/λίτρο (στοιχεία 12/9).

Ενώ την ίδια στιγμή το Diesel Κίνησης σκαρφάλωσε στα 1,796 ευρώ/λίτρο και το υγραέριο στα 0,876, έχοντας δημιουργήσει πολύ μεγάλη δυσφορία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, η ακριβότερη βενζίνη πωλείται στα Δωδεκάνησα, όπου η μέση τιμή της κινείται στα 2,167 ευρώ/λίτρο. Στον αντίποδα, η φθηνότερη βενζίνη αυτή τη χρονική περίοδο έχουν η Αττική και η Θεσσαλονίκη με 1,971 ευρώ/λίτρο.

Την ίδια στιγμή, η μέση τιμή του ντίζελ κίνησης άγγιξε τα στα 1,789 ευρώ ανά λίτρο. Στα 91,3 δολάρια το βαρέλι κινείται η τιμή του μπρεντ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στα ύψη η βενζίνη – «Έσπασε» το φράγμα των 2 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.