ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η γάτα»

(Digital single & Music video animation) Σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου από το Ogdoo Music Group!

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η γάτα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα νέο ξεχωριστό τραγούδι έρχεται να ενώσει ξανά τους τρεις συντελεστές. Ο Σταμάτης Κραουνάκης ερμηνεύει μια ακόμη δημιουργία του Νίκου Αναγνωστάκη και του Χρήστου Νικολόπουλου.

Όπως το «Άσε με να σε σκέφτομαι» ήταν το τραγούδι που ξεχώρισε μέσα από τον έργο των δύο δημιουργών «Απρόοπτα – Κύκλος Ά» έτσι και η ιδιαίτερη, σε όλα της, «Γάτα» έρχεται να προλογίσει το δεύτερο μέρος της σύμπραξής τους «Απρόοπτα – Κύκλος Β’».

Είναι το πρώτο τραγούδι που ξεπροβάλλει μέσα από την καινούρια τους εργασία με τίτλο «Τα Απρόοπτα – Κύκλος Β’» προϊδεάζοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο για όσα θα ακολουθήσουν.

Ευρηματικός στίχος από τον Αναγνωστάκη με απρόσμενες ρίμες και παιχνιδιάρικες εικόνες και αντίστοιχη μελωδική γραφή από τον μέγα μάστορα Νικολόπουλο.

Απολαυστική, παθιασμένη, «γατίσια» ερμηνεία από τον Κραουνάκη και εμπνευσμένη, ταιριαστή ενορχήστρωση από τον Θύμιο Παπαδόπουλο ο οποίος και έχει «κεντήσει» τις ορχήστρες σε όλα τα τραγούδια του δίσκου ««Απρόοπτα – Κύκλος Β’», του οποίου την επιμέλεια παραγωγής υπογράφει ο Δημήτρης Καρράς.

Εξαιρετικό, αρμονικά «δεμένο» με τη θεματική και το ρυθμό του τραγουδιού, το video animation που δημιούργησε η Θένια Κουρέλη.

Spotify: https://spoti.fi/4eebYiY
iTunes/Apple Music: https://apple.co/4eawgd7
Deezer: https://bit.ly/4dRy8YK
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ExiTsYH-ETg

Credits
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΜΙΞΗ – MASTERING – ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ STUDIO STENTOR
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ – OGDOO MUSIC GROUP
Έπαιξαν οι μουσικοί:
ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΧΙΔΗΣ – ΤΥΜΠΑΝΑ
ΝΙΚΟΣ ΓΥΡΑΣ – ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΣΟ, ΚΙΘΑΡΑ
ΑΡΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΠΙΑΝΟ
ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΝΕΥΣΤΑ

Exit mobile version