ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερά ασεβής και προκλητικός ο Πορτοσάλτε! Ποιός θρήνησε πραγματικά για τα Τέμπη;

Καρφιά ακόμη και για όσους έκαναν πορείες για την τραγωδία στα Τέμπη έριξε ο Άρης Πορτοσάλτε!
Σταθερά ασεβής και προκλητικός ο Πορτοσάλτε! Ποιός θρήνησε πραγματικά για τα Τέμπη;

«Συντονισμένος» στο ίδιο μήκος κύματος με την Κυβέρνηση και με τα όσα είπε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ για την τραγωδία στα Τέμπη ο Άδωνις Γεωργιάδης, παραμένει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Πού διάθεση για κριτική στον κρατικό μηχανισμό . Για όλα φταίει το «ανθρώπινο λάθος και ο σταθμάρχης», είναι η ρητορική που πρέπει να επικρατήσει, ειδικότερα όσο οι μέρες κυλούν και οι εκλογές πλησιάζουν.

Μετά το χθεσινό (16/3) «ξέπλυμα» Οικονόμου στον Μητσοτάκη, ακολούθησαν σήμερα (17/3) καρφιά από τον Πορτοσάλτε ακόμη και για εκείνους που βγήκαν μαζικά στους δρόμους, σε όλη τη χώρα την Πέμπτη (16/3) για την πανελλαδική απεργία.

Πιο συγκεκριμένα αναλύοντας δημοσκόπηση ενόψει των εκλογών ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναρωτήθηκε με ασεβή και προκλητικό τρόπο: «Ποιοι θρήνησαν πραγματικά στη διαδήλωση προχθές για τους αδικοχαμένους επιβάτες και ειδικότερα τους νέους;», εννοώντας προφανώς ότι οι διαδηλώσεις έγινε προσχηματικά, απλά και μόνο για να χτυπήσουν την Νέα Δημοκρατία.

Οχι από πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, όχι από θλίψη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Απλά και μόνο για ψήφους, για προσωπικά συμφέρονται και πολιτικές σκοπιμότητες! Απίστευτα πράγματα:

Συνεχίζοντας ο Πορτοσάλτε προσπάθησε να δικαιολογήσει όσα είπε λέγοντας: «Γιατί το υπόλοιπο ήταν ένα καπέλο στο να μείνει αυτό που λέει το 51% (σ.σ. δείχνοντας το ποσοστό της δημοσκόπησης που αντιστοιχεί στο ερώτημα «Ποια κυβέρνηση έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση των ελληνικών σιδηρόδρομων» με την απάντηση να είναι 51% «Διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις». Δεν είναι μόνο το καπέλο το κομματικό, είναι και το καπέλο το συνδικαλιστικό. Είναι ένα γενικότερο καπέλο ότι δεν θα αλλάξουμε το πρόβλημα).

Οπως καταλαβαίνεται ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που ενοχλήθηκε ακόμη και τα πανό στο ΣΕΦ, προσπάθησε να γενικότερα ποιήσει τις ευθύνες των υψηλά ισταμένων προσώπων και το χειρότερο είναι οτι μίλησε για εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου από όσους Έλληνες βρήκαν στους δρόμους για να ξεσπάσουν για όσους πραγματικά ευθύνονται για την τραγωδία στα Τέμπη

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταθερά ασεβής και προκλητικός ο Πορτοσάλτε! Ποιός θρήνησε πραγματικά για τα Τέμπη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.