ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Με 1500 ευρώ τη βραδιά μπορείς να μείνεις στο εξοχικό των 2 εκατομμυρίων

Το πολυτελέστατο εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler που ενοικιάζεται μέσω Airbnb.
Στέφανος Κασσελάκης: Με 1500 ευρώ τη βραδιά μπορείς να μείνεις στο εξοχικό των 2 εκατομμυρίων

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Να είναι ένας πετυχημένος και ευκατάστατος αρχηγός κόμματος , και μάλιστα αριστερού ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και αυτό όχι μόνο να μην είναι η αδυναμία του αλλά να είναι και ένα από τα όπλα του.

Η αλήθεια είναι ότι πολιτικούς με δεκάδες ακίνητα μετά από μακροχρόνια παραμονή στη βουλή έχουμε δει. Πολιτικούς να έχουν τέτοια περιουσία πριν καν μπουν, σπάνια βλέπουμε.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του ο Tyler φαίνεται ότι έχουν ένα μοναδικό εξοχικό στο Millbrook της Νέας Υόρκης. Ένα εξοχικό που αγοράστηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στην τιμή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Με 1,500 ευρώ τη βραδιά μπορείς να μείνεις και εσύ στο εξοχικό αυτό, όπως βλέπουμε στη σελίδα του ακινήτου στο Airbnb, διαχειριστής της οποίας είναι ο Tyler.

Όπως μπορείτε να δείτε οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές. Το εξοχικό βρίσκεται χαμένο μέσα στο δάσος σε ένα οικόπεδο 50 στρεμμάτων. Εχει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Η πισίνα του ξεχωρίζει από χιλιόμετρα ενώ ανάμεσα στις ανέσεις που προσφέρει περιλαμβάνεται και ένα γυμναστήριο, λογικό θα έλεγε κανείς για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Tyler. 

Διαβάζοντας κανείς τις κριτικές των επισκεπτών του εξοχικού καταλαβαίνει πως το ζευγάρι φροντίζει να κάνει την παραμονή όλων μια ευχάριστη και μοναδική εμπειρία. Μερικές από τις κριτικές του εξοχικού:

– Το μέρος ήταν υπέροχο. Ένα από τα δωμάτια είναι πάνω από το γκαράζ που είναι ωραίο και καθαρό και μοιάζει σαν ένα μικρό διαμέρισμα. Το κυρίως σπίτι είναι υπέροχο και υπάρχει άφθονο πράσινο γύρω του.

– Το σπίτι είναι ακόμα καλύτερο από κοντά!! Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας!! Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι καταπληκτικοί, η πισίνα πολυτελής και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει. Σίγουρα θα θέλαμε να επιστρέψουμε ξανά σύντομα!

– Πισίνα, πισίνα, πισίνα! Οι ιδιοκτήτες δεν τσιγκουνεύτηκαν τα χρήματα για να κάνουν αυτόν τον εξωτερικό χώρο μαγικό. Αν έχετε σκύλο… αυτή η ιδιοκτησία 14 στρεμμάτων είναι ιδανική. Ιδιωτικό και απομονωμένο.. αυτό το ακίνητο εκπέμπει μόνο τους ήχους της φύσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: Με 1500 ευρώ τη βραδιά μπορείς να μείνεις στο εξοχικό των 2 εκατομμυρίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.