ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στηρίζει Διαμαντοπούλου το πρώην μέλος της Εθνικής Αθανάσιος Χρυσοβαλάντης

Υπήρξε προπονητής σε αθλητές μέλη της εθνικής ομάδας στίβου.
Στηρίζει Διαμαντοπούλου το πρώην μέλος της Εθνικής Αθανάσιος Χρυσοβαλάντης

Την στήριξή του στην Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε το πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου και μέλος του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Χρυσοβαλάντης.

Ο Αθανάσιος Χρυσοβαλάντης υπήρξε αθλητής του Σπήλιου Ζαχαρόπουλου και μάλιστα υπό τις οδηγίες του κατάφερε να φτάσει στην έκτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στα 20 χλμ.

Ήταν 4ος στα 1500 μ. με φυσικά εμπόδια στους Ευρωπαϊκούς σχολικούς αγώνες στις Κάννες ενώ πήρε το 1η θέση στα 3000 μ. με φυσικά εμπόδια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην κατηγορία εφήβων στην Άγκυρα το 1994 και την 1η θέση με ταυτόχρονο Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 2000 μ. με φυσικά εμπόδια σε meeting στην Τσεχοσλοβακία το 1992. Επίσης κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου στην κλασσική διαδρομή το 2000 με επίδοση 2. 29.31 καθώς και την 1η θέση στον Βαρδινογιάννειο δρόμο στο Ρέθυμνο το 1998 στα 21.500 μ.

Να σημειωθεί πως ο Αθανάσιος Χρυσοβαλάντης υπήρξε προπονητής σε αθλητές μέλη της εθνικής ομάδας στίβου, με επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει συγκεντρώσει εδώ και καιρό τις υπογραφές για την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Όταν υπογράφει κανείς για την υποστήριξη είναι μια πολύ συγκεκριμένη πράξη που σε φέρνει πιο κοντά και οργανώνει καλύτερα τον αγώνα», είχε δηλώσει η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟκ σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στηρίζει Διαμαντοπούλου το πρώην μέλος της Εθνικής Αθανάσιος Χρυσοβαλάντης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.