ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 22 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στον αγώνα δρόμου για την προστασία των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου για την προστασία των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης
Στις 22 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στον αγώνα δρόμου για την προστασία των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Αγώνα δρόμου συνολικής απόστασης 3 χιλιομέτρων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία των δασών της πόλης μας , διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 στο δάσος Αργύρη (οδός Πευκών & Δάσους), η διαδρομή θα συνεχιστεί στο δάσος Κάσδαγλη, ενώ σημείο τερματισμού είναι στο δάσος Μορέλλα. Οι απονομές θα γίνουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του ΑΣΤΕΡΑ, δίπλα από το δάσος. Σημειώνεται ότι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο της εκκίνησης από τις 09:00 προκειμένου να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Ο Αγώνας Δρόμου  δεν θα έχει επίσημη χρονομέτρηση και ηλικιακά οι συμμετοχές είναι ελεύθερες (θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι και θα δοθούν αναμνηστικά).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα (εδώ) και αποστέλλοντας την στο e-mail: games@likovrisipefki.gr

Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην είσοδο του Δημαρχείου (Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α & Ρήγα Φεραίου 9, Πεύκη) και στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης  (Αγίας Βαρβάρας 25, Λυκόβρυση).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Η προστασία των δασών της πόλης μας είναι κορυφαία προτεραιότητα για τη διοίκηση μας καθώς αφορά την ποιότητα ζωής όλων μας. Μέσα από αυτή την πράσινη διαδρομή μπορούν να κατανοήσουν όλοι ότι τα δάση μας αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, της ψυχαγωγίας μας, της υγείας μας! Στόχος μας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει θεσμός για την πόλη μας. Αγαπάμε τα δάση μας και τα προστατεύουμε όλοι μαζί».

Η διαδρομή

Εκκίνηση Δάσος ΑΡΓΥΡΗ,  οδός Πευκών και Δάσους (ΣΗΜΕΙΟ ‘’ΤΡΙΕΘΝΕΣ’’ : Πεύκης, Λυκόβρυσης, Κηφισιάς).

Οι δρομείς διασχίζουν το δάσος και βγαίνουν στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

Στρίβουν  δεξιά προς Αγ. Βαρβάρας και αριστερά στην Παπάγου , προχωρούν έως την Αθανασίου Διάκου, στρίβουν αριστερά και μπαίνουν στο δάσος ΚΑΣΔΑΓΛΗ.  το διασχίζουν νότια και βγαίνουν από το δάσος στην οδό Απόλλωνος.

 Βγαίνουν στη Λεωφόρο Ειρήνης και στρίβουν αριστερά στο ρεύμα προς Μαρούσι .

Στην Αγ. Παντελεήμονος στρίβουν δεξιά και στην Ρ. Φεραίου αριστερά .  Εκεί βρίσκεται η είσοδος για το δάσος ΜΟΡΕΛΛΑ . Το διασχίζουν ευθεία  μέχρι τον τερματισμό  και  κάνουν είσοδο στο γήπεδο μπάσκετ του ΑΣΤΕΡΑ για την απονομή .

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στις 22 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στον αγώνα δρόμου για την προστασία των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.