ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor – Φωτιά στην Εύβοια: Σώζει κόσμο ο Ντάνος στο Πευκί

Στο Πευκί της Εύβοιας πήγε με το σκάφος του από τη Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να βοηθήσει στην εκκένωση.
Survivor – Φωτιά στην Εύβοια: Σώζει κόσμο ο Ντάνος στο Πευκί

Survivor – Φωτιά στην Εύβοια: Στο Πευκί της Εύβοιας πήγε με το σκάφος του από τη Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να βοηθήσει στην εκκένωση.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζει η Εύβοια για έβδομη σερί ημέρα.  Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς «Ντάνος και πρώην νικητής του Survivor,  δεν μπορούσε να στέκεται αμέτοχος και να παρακολουθεί τον πύρινο όλεθρο.

Έτσι, με ένα φουσκωτό ξεκίνησε από το νησί του, τη Σκιάθο, με προορισμό της φλεγόμενη Εύβοια και συγκεκριμένα το Πευκί που χθες έδωσε τη μάχη με τις φλόγες. Οι εικόνες που κατέγραψε είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Ο ορίζοντας πορτοκαλί λόγω της φωτιάς, φλόγες να ξεπηδούν και ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού στην περιοχή για να βοηθήσει αν χρειαστεί σε εκκένωση.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα, ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Σταμούλος μίλησε για τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια, η οποία κατακαίει για έβδομη μέρα ό,τι έχει βρει στο πέρασμά της.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, «στον Δήμο Μαντουδίου έχουν καεί 450.000 στρέμματα», από τα συνολικά 550.000 στρέμματα στα οποία εκτείνεται ο Δήμος. Σχετικά με τις καταστροφές σε σπίτια είπε ότι «στον Δήμο Μαντουδίου, η φωτιά μπήκε μέσα σε όλους τους οικισμούς, εκτός από το Μαντούδι και το Προκόπι. Τα καμένα σπίτια είναι 1.000 μόνο στον Δήμο μας»

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

Φωτιά στην Εύβοια: Νέο επεισόδιο με ρεπόρτερ του Open – Διακοπή στη σύνδεση

Σαν Σήμερα: Ο Κεντέρης τρίτωσε το… καλό στο Μόναχο

Survivor – Φωτιά στην Εύβοια: Σώζει κόσμο ο Ντάνος στο Πευκί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor – Φωτιά στην Εύβοια: Σώζει κόσμο ο Ντάνος στο Πευκί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.