ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σκληρά λόγια του Καζαντζίδη για την Καίτη Γκρέυ (vid)

Οταν ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε αναφερθεί με αρνητικά σχόλια για τη σχέση του με την Καίτη Γκρέυ.

Η αναφορά του Στέλιου Καζαντζίδη -μέσω τηλεοπτικής εκπομπής- με αρνητικά σχόλια για τη σχέση του με την επίσης τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η αναφορά του Στέλιου Καζαντζίδη -μέσω τηλεοπτικής εκπομπή του ALPHA– με αρνητικά σχόλια για τη σχέση του με την επίσης τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν μια έντονη σχέση όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, όμως λίγα χρόνια πριν φύγει από τη ζωή ο «Στελάρας» είχε πει οτι δεν έχει τίποτα να θυμάται από εκείνη την περίοδο.

«Μου έκανε μια πολύ άτιμη πράξη, μια πολύ άτιμη πράξη, το αναφέρω νομίζω και στο βιβλίο μου. Συνεννοήθηκε με τον τότε διοικητή ασφαλείας τον γνωστό Σκαλούμπακα και φαίνεται πως τα βρήκανε… Δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά για να βλέπω. Άρχισε να με κυνηγάει ο Σκαλούμπακας, έστελνε κάτι τζιπ με παιδιά της ασφαλείας να με βρουνε. Εγώ είχα φύγει για να αποφύγω τη βαβούρα του χωρισμού. Δουλέψαμε στο Λουξεμβούργο, είχα γνωρίσει τη Μαρινέλλα. Άρχισε να βρίζει, να κάνει πράγματα που δεν έπρεπε και είπα να φύγω να καταλαγιάσει το πράμα, Να φύγει για να συνεχίσω με τη Μαρινέλλα στης οποίας το πρόσωπο και στη φωνή της είχα βρει ενδιαφέρον», είπε αρχικά ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής.

Οταν στη συνέχεια η δημοσιογράφος που του έπαιρνε συνέντευξη του ανέφερε οτι πάντοτε η Καίτη Γκρέυ αναφέρεται με πολύ αγάπη όταν μιλάει για εκείνον η απάντηση του Καζαντζίδη ήταν η εξής: «Υπάρχουν πολλών ειδών αγάπες. Οι άνθρωποι αγαπάνε ο καθένας με τον τρόπο του. Θέλεις να πιστεύεις οτι αγαπούσε η Γκρέυ. Ένα θα σου πώ: Όταν γνώριζε καινούργιο φίλο έπαιρνε τις φωτογραφίες της από το τραπέζι της, τις έκρυβες κι έβαζε του κυρίου. Και όταν τα ξαναβρίσκαμε έβαζε πάλι τις δικές μου φωτογραφίες. Αυτοί δεν είναι έρωτες ούτε αγάπες πραγματικές. Αυτές είναι επαγγελματικές αγάπες που αποσκοπούσαν σε κάποια συμφέροντα…».

Από την πλευρά της η Καίτη είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο ogdoo.gr για τον Καζαντζίδη:

«Μικρά παιδιά ήμασταν. Ήταν η πρώτη μου αγάπη και ο πρώτος άντρας που με έκανε να νοιώσω γυναίκα. Μείναμε μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια (1953-58). Την στοργή που βρήκε σε μένα δεν τη βρήκε από καμιά γυναίκα. Ήμουν δούλα στον άντρα. Ήταν άρρωστος και του έδινα την σπλήνα και την μάσαγε και μου την έδινε στο χέρι. Όπως έχεις ένα μωρό, έτσι είχα εγώ τον Στέλιο. Πολλά Σαββατόβραδα δεν ήθελε να πάμε για δουλειά και προτιμούσε να μείνουμε μαζί στο σπίτι. Ήταν η μεγαλύτερη κατάχρηση της ζωής μου. Κάπου δεν ήταν τυχερό. Εκείνος ξεμυαλίστηκε όχι εγώ. Ξαναγύρισε σε μένα ο Στέλιος μετά από ένα χρόνο. Όμως εγώ κάπου είχα παγώσει. Έκανα μια προσπάθεια να σμίξω με τον Στέλιο, αλλά όπως φαίνεται το είχα ξεπεράσει και ήδη είχα γνωρίσει έναν άλλο άνθρωπο και ήμουν ευτυχισμένη μαζί του, το Νίκο Λαιμό, τον εφοπλιστή».

@greek.nea #🇬🇷 #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #fyp #μπεςφοργιουγαμω #ειδήσεις ♬ Reflections – Gabriel Albuquerqüe
Exit mobile version