ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάκης Τσουκαλάς για τις φωτιές: «Καλά τα Rafale και οι φρεγάτες, θέλουμε και Canadair»

Αμείλικτος ο Τάκης Τσουκαλάς για τις φωτιές που κατακαίουν την Ελλάδα μίλησε για την ανάγκη καλύτερης στελέχωσης της πυροσβεστικής.
Τάκης Τσουκαλάς για τις φωτιές: «Καλά τα Rafale και οι φρεγάτες, θέλουμε και Canadair»

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε ο Τάκης Τσουκαλάς τη χτεσινή εκπομπή του καθώς το πρώτο πράγμα για το οποίο ένιωθε πως έπρεπε να μιλήσει ήταν οι φωτιές που έχουν κάψει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες από άκρη σε άκρη.

Με τον Άρειο Πάγο να ζητά έρευνα για οργανωμένο σχέδιο να καεί όλη η Ελλάδα, η οργή των πολιτών είναι τεράστια την ώρα που η πολιτεία, η κυβέρνηση και οι κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφορα παρότι απέδειξαν για ακόμη μία φορά την ανικανότητά τους.

Το «Άντε Γεια» λοιπόν χτες ήταν το μέσο που χρησιμοποίησε ο Τάκης Τσουκαλάς για να στείλει το μήνυμά του προς όλους και να κατακεραυνώσει τη σημερινή κυβέρνηση αλλά και όσες προηγήθηκαν αυτής.

Για τον ίδιο φταίνε όλες οι κυβερνήσεις για αυτό που βλέπουμε σήμερα, τουλάχιστον από το 1974 και μετά όπως δήλωσε.

Τόνισε πως δε γίνεται να μπήκαν τυχαία όλες αυτές οι φωτιές σε μικρό χρονικό διάστημα και ότι προφανώς κάποιος θέλει το κακό του τόπου μας.

Το σημείο που στάθηκε περισσότερο ήταν η υποστελέχωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και στα αεροπλάνα Canadair, κάτι που φωνάζουν όλοι οι πολίτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς:

«Να πω κάτι που με έχει στεναχωρήσει, όπως και όλους τους Έλληνες. Αυτό με τις φωτιές. Δε γίνεται σε έναν μήνα να έχουν μπει 1000 φωτιές, κάποιος τις βάζει! Κάποιος θέλει το κακό της Ελλάδος, είτε είναι Τούρκοι, είτε είναι Ρώσοι, είτε είναι κατάσκοποι, είτε είναι Έλληνες. Δε ξέρω, αυτό να το βρει η αστυνομία. Να δώσω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους πυροσβέστες που κάνουν τα πάντα.

Για μένα φταίνε όλες οι κυβερνήσεις, και του Μητσοτάκη και η προηγούμενη και η πιο προηγούμενη, όλες. Έχουμε 18 canadair. Σωθήκαμε! Αν τα αεροπλάνα δε γίνουν 100, να μη πηγαίνει από τον Έβρο στη Ρόδο και από τη Ρόδο στην Αθήνα δε γίνεται. Όπως καλά έκανε η κυβέρνηση και θωράκισε την Ελλάδα με Rafale και φρεγάτες απέναντι στην μόνιμη απειλή της Τουρκίας, έτσι έπρεπε τα αεροπλάνα να είναι 80-100. Παραείναι λίγοι οι πυροσβέστες

Τάκης Τσουκαλάς: Συγκίνησε για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ – «Περάσατε την κόκκινη γραμμή, δεν είστε οπαδοί» (vid)

Απίστευτο θράσος Κικίλια: Παπαγαλίζει το «ποίημα» της κλιματικής κρίσης, την ώρα που η χώρα δέχεται ολοφάνερο ασύμμετρο πόλεμο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Τσουκαλάς για τις φωτιές: «Καλά τα Rafale και οι φρεγάτες, θέλουμε και Canadair»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.