ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη Κυκλοφορίας: Ανακοινώθηκε παράταση – Μέχρι πότε μπορείτε να πληρώσετε!

Μία μικρή «ανάσα» για τους πολίτες που για ακόμα μία χρονιά… πνίγονται οικονομικά από τις υποχρεώσεις.
Τέλη Κυκλοφορίας: Ανακοινώθηκε παράταση – Μέχρι πότε μπορείτε να πληρώσετε!

Με το τέλος του χρόνου να πλησιάζει, όλοι οι πολίτες με όχημα θα έπρεπε να εισέλθουν στο MyCar προκειμένου να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Ωστόσο θα υπάρξει και μία μικρή παράταση για μετά το τέλος του χρόνου, κάτι που δίνει μία μεγαλύτερη ηρεμία σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συγκεκριμένα, την παράταση ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας που ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ, η οποία θα είναι για δύο μήνες, δηλαδή τέλος Φεβρουαρίου θα έχουμε τη λήξη της.

Όπως κάθε χρόνο οι ιδιοκτήτες πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα που προαναφέραμε να κατεβάσουν το ειδοποιητήριο και να πληρώσουν είτε μέσα από το λογαριασμό τους, είτε σε τράπεζες και ΕΛΤΑ.

Σίγουρα μιλάμε για ένα ελαφρυντικό για τους πολίτες, ωστόσο με όλα γύρω τους κάθε μέρα να αυξάνονται, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει.

Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει αποφάσεις και να βοηθήσει άμεσα, προκειμένου να μπει ένα… φρένο στις συνεχόμενες ανατιμήσεις, που γίνονται δυσβάσταχτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλη Κυκλοφορίας: Ανακοινώθηκε παράταση – Μέχρι πότε μπορείτε να πληρώσετε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.