ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά κατάλαβαν πως ο Νατσιός είχε δίκιο μετά τη γενική κατακραυγή που τρόμαξε – Τι έγινε με τη ροζ ελληνική σημαία

ΣΟΚ από την φτιαγμένη με κλινοσκεπάσματα ροζ σημαία - Πολλές οι αντιδράσεις που έφεραν αναδίπλωση.
Τελικά κατάλαβαν πως ο Νατσιός είχε δίκιο μετά τη γενική κατακραυγή που τρόμαξε – Τι έγινε με τη ροζ ελληνική σημαία

Τελικά κατάλαβαν πως ο Νατσιός είχε δίκιο – Τι έγινε με τη ροζ ελληνική σημαία στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης.

Την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Νατσιού, προέδρου της ΝΙΚΗΣ, προκάλεσε η βαμμένη ροζ ελληνική σημαία, σε έκθεση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Ο επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, έφερε μάλιστα το θέμα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού, όπου έδειξε ομοίωμα της σημαίας διερωτώμενος αν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται η σημαία μας με ροζ χρώμα και «να διακωμωδείται το εθνικό μας σύμβολο».

«Η σημαία αλλάζει χρώμα, μόνον όταν βαφτεί κόκκινη από το αίμα των αγώνων του λαού μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Νατσιός για την φτιαγμένη με κλινοσκεπάσματα σημαία.

Την επόμενη μέρα, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, η ροζ ελληνική σημαία αποσύρθηκε άμεσα από την έκθεση.

Στην απόσυρση της σημαίας αναφέρθηκε και ο έγκριτος ανταποκριτής από τις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, ενώ από δεκάδες έως εκατοντάδες είναι τα σχόλια που ζητούν να… πέσουν κεφάλια για το τεράστιο αυτό ατόπημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικά κατάλαβαν πως ο Νατσιός είχε δίκιο μετά τη γενική κατακραυγή που τρόμαξε – Τι έγινε με τη ροζ ελληνική σημαία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.