ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος οι μεταφορές χρημάτων στις τράπεζες

Δεν θα γίνονται πλέον οι μεταφορές χρημάτων στις τράπεζες
Τέλος οι μεταφορές χρημάτων στις τράπεζες

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στις μεταφορές εμβασμάτων και όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα κληθούν να ακολουθήσουν τον νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο παραδοσιακός τρόπος για να μεταφέρει κανείς χρήματα θα παύσει να γίνεται όπως τον γνωρίζουν οι πιστωτές.

Ο κανονισμός που ψηφίστηκε από την ΕΕ την περασμένη εβδομάδα, αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στα τέλη του τρέχοντος έτους και θα αφορά όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες.

Όσον αφορά την Ελλάδα, ήδη υπάρχει το σύστημα IRIS το οποίο επιτρέπει δωρεάν συναλλαγές με το ημερήσιο όριο να τοποθετείται στα 500 ευρώ.

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό έμβασμα, η μεταφορά πλέον θα εκτελείται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο άμεση πίστωση του ποσού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος οι μεταφορές χρημάτων στις τράπεζες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.