Τέμπη συλλαλητήριο: Φωτογραφίες από την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση, στις Βρυξέλλες
Τέμπη συλλαλητήριο, φωτογραφίες από τη μεγάλη συγκέντρωση στις Βρυξέλλες
Τέμπη συλλαλητήριο: Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση έγινε. Τα βλέμματα είναι στη σημερινή ημέρα, που όλη η Ελλάδα θα βγει στους δρόμους. Γιατί το έγκλημα στα Τέμπη δεν πρέπει και δεν μπορεί να ξεχαστεί. Και δε θα ξεχαστεί.
Τέμπη συλλαλητήριο: Το πρώτο έγινε. Και μάλιστα και με μεγάλη σημασία. Στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις Βρυξέλλες. Παρά το γεγονός πως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος με βροχή και κρύο. Περισσότεροι από 500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και φώναξαν «Δεν έχω οξυγόνο».
Για αρκετή ώρα διαδήλωσαν ειρηνικά. Με τη φωνή τους για να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη. Συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλο τον κόσμο όχι μόνο στην Ελλάδα. Γιατί πρέπει να το ακούσει όλος ο κόσμος.
Δείτε φωτογραφίες