ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μοιράζουν προφυλακτικά στα δημοτικά; – Δεν είναι επιστημονική φαντασία είναι το πρόγραμμα που έρχεται;

Ας κάνουν οι αναγνώστες το τεστ.

Θα μοιράζουν προφυλακτικά στα δημοτικά; - Δεν είναι επιστημονική φαντασία είναι το πρόγραμμα που έρχεται και στην Ελλάδα;
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πείτε το υπερβολή, πείτε το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πείτε το ακόμα και… αδύνατο, όμως συμβαίνει.

Μπορεί ακόμα όχι στην Ελλάδα αλλά αλήθεια πιστεύει κανείς πως δεν θα έρθει και στην Ελλάδα, και μάλιστα πιο σύντομα από το αναμενόμενο;

Οι κινήσεις τελευταία δείχνουν μία απόλυτη ταύτιση της κυβέρνησης με την συγκεκριμένη λογική. Μάλιστα και στην Ελλάδα υπάρχουν φωνές που το τονίζουν, πως πρέπει να έρθει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης εντονότερα και στα δημοτικά.

Τι γίνεται λοιπόν στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ;

Έχει ξεκινήσει ο διάλογος τα δημόσια σχολεία ακόμα και τα δημοτικά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «διαθεσιμότητας προφυλακτικών».

Μάλιστα η φωτογραφία του άρθρου με τίτλο «Modern Sex Ed: Πρέπει τα δημόσια σχολεία να παρέχουν προφυλακτικά στους μαθητές;», απεικονίζει παιδιά νηπιαγωγείου ή των πρώτων τάξεων του δημοτικού.

Θα μοιράζουν προφυλακτικά στα δημοτικά; – Δεν είναι επιστημονική φαντασία είναι το πρόγραμμα που έρχεται και στην Ελλάδα;

Η συζήτηση έχει ανοίξει και για τα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης, αρχικά για τις τάξεις 9 έως 12, που αφορούν σε παιδιά από 16 και επάνω, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ανοίγει η συζήτηση και για διανομή προφυλακτικών στα δημοτικά.

Θυμίζουμε πως από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά στα αγγλικά δημοτικά να έχουν μάθημα «εκπαίδευση σχέσεων».

Μάλιστα σε σχετική έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και δημοσιεύτηκε στη British Medical Journal, το κύριο ερώτημα ήταν για τη γνώμη των ερωτηθέντων για τις σχέσεις, το σεξ και την εκπαίδευση που είχαν στο σχολείο.

Μία μικρή λεπτομέρεια, οι ερωτηθέντες μαθητές ήταν ηλικίας από τεσσάρων έως 25 ετών.

Καταλαβαίνετε τώρα και γιατί επιλέχτηκε αυτή η φωτογραφία από το αμερικανικό άρθρο που ζητά να μοιράζονται προφυλακτικά στα σχολεία; Γιατί απώτερος σκοπός είναι οι ενέργειες να αφορούν και στα δημοτικά.

Αλλά ας κάνουν οι αναγνώστες ένα τεστ. Ας ρωτήσουν κάποιον «προοδευτικό» αν συμφωνεί με τα παραπάνω. Θα δείτε πως η απάντηση θα είναι τις περισσότερες φορές «ναι».

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται από το… παράθυρο η πολυγαμία – Τι έγινε στη Γαλλία

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα καμπανάκια για την κυβέρνηση έγιναν πλέον «καμπάνες» – Μεγάλη δυσαρέσκεια της κοινωνίας

Exit mobile version