ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα βρείτε τη σορό μου, σας αγαπώ, αντίο»

Αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του ήταν ένας άνδρας στο Παλαίο Φάληρο, είχε αφήσει και γράμμα. Ευτυχώς μετάνιωσε…
«Θα βρείτε τη σορό μου, σας αγαπώ, αντίο»

«Θα βρείτε τη σορό μου στο Παλαιό Φάληρο, σας αγαπώ, αντίο». Αυτά έφερα το σημείωμα που άφησε άνδρας. Τελικά μετά από πολύωρη αναζήτηση, επικοινώνησε με τη μέρα του χωρίς να έχει προβεί σε κάποια απόπειρα αυτοκτονίας. Ούτε έγινε αναφορά για κάποια άλλη απονενοημένη πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και έχοντας σταματήσει πρόσφατα αγωγή με αντικαταθλιπτικά χάπια άφησε το σημείωμα. Σε αυτό ανέφερε πως η σωρός του θα είναι στο Παλαιό Φάληρο. Τελικά, από αναζήτηση στην περιοχή, το τέλος ήταν αίσιο.

Το άτομο έχοντας επανέλθει σε μια πιο φυσιολογική κατάσταση, επικοινώνησε με τη μητέρα του, λέγοντας πως δεν κατάφερε να δώσει τέλος στη ζωή του. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, με τον άνθρωπο να έχει επιστρέψει ήδη στο σπίτι του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θα βρείτε τη σορό μου, σας αγαπώ, αντίο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.