ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνος Πλεύρης: Απολύονται οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τον Απρίλιο – Προκλητικοί πανηγυρισμοί για τους «λίγους νεκρούς»

Προκλητικός για ακόμη μια φορά ο Θάνος Πλεύρης σε δηλώσεις του για την πορεία της πανδημίας.
Θάνος Πλεύρης: Απολύονται οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τον Απρίλιο – Προκλητικοί πανηγυρισμοί για τους «λίγους νεκρούς»

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έχοντας αποδειχθεί ήδη εκδικητικός προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, εμφανίστηκε ξανά υπέρ της απόλυσής τους, συνεχίζοντας σταθερά στον δρόμο των τιμωρητικών αποφάσεων.

Παρά την θύελλα των αντιδράσεων κόσμου της επιστημονικής κοινότητας ξεκαθάρισε πως ΔΙΚΗ του εισήγηση είναι η απόλυση των υγειονομικών που δεν θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος Μαρτίου, δείχνοντας με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο πως η κυβέρνηση έχει κλειστά τα αυτιά της σε οποιαδήποτε φωνή και μόνος στόχος είναι να κάνει το δικό της.

Πανηγυρισμοί πρόκληση με τους «λιγότερους» νεκρούς

Όπως έχετε διαβάσει, σύμφωνα με όσα είπε ο Άκης Σκέρτσος για τους πολλούς θανάτους δεν φταίει το κατεστραμμένο ΕΣΥ, άλλα «ο γερασμένος πληθυσμός».

Ο Θάνος Πλεύρης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος… πανηγυρίζοντας, μιας και η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε σχέση με άλλες χώρες που έχουν πιο προηγμένα ΕΣΥ.

Παραδοχή σοκ – Η κυβέρνηση γνωρίζει για τους αυξημένους θανάτους στα νοσοκομεία της επαρχίας εξαιτίας της υποστελέχωσης και της έλλειψης μηχανημάτων…αλλά είναι θέμα που «θα» το δουν

Από ‘κει και πέρα, ο ίδιος τόνισε ότι η θνητότητα σε νοσοκομεία της περιφέρειας είναι μεγαλύτερη, κάτι που πρέπει να διορθωθεί αφού είναι διαχρονικό πρόβλημα.

«Το ΕΣΥ δεν γεννήθηκε μέσα στην πανδημία, αλλά υπήρχε», περάσαμε μια δεκαετή κρίση που «χτύπησε» και το ΕΣΥ, ανέφερε. Στη συνέχεια τόνισε ότι πολλές αναπτυγμένες χώρες, όπως η Γερμανία ζήτησαν βοήθεια από διπλανές τους χώρες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες.

Για να φτάσουν «οι κλίνες ΜΕΘ στις 1300 από τις 565 έχει γίνει υπερπροσπάθεια», είπε ο Θάνος Πλεύρης. Τώρα έχουμε τις κλίνες ΜΕΘ που πρέπει να έχουμε στην κανονικότητα, πρόσθεσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνος Πλεύρης: Απολύονται οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί τον Απρίλιο – Προκλητικοί πανηγυρισμοί για τους «λίγους νεκρούς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.