ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνος Πλεύρης: Εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από 31 Μαρτίου – Ολοκληρωτικές συμπεριφορές σε καιρούς δημοκρατίας!

Συνεχίζει να προκαλεί ο Θάνος Πλεύρης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!

Θάνος Πλεύρης: Εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από 31 Μαρτίου - Ολοκληρωτικές συμπεριφορές σε καιρούς δημοκρατίας!
Θάνος Πλεύρης: Εκτός ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από 31 Μαρτίου - Ολοκληρωτικές συμπεριφορές σε καιρούς δημοκρατίας!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Θάνος Πλεύρης, που αναφέρθηκε σε νέες απομακρύνσεις υγειονομικών από το ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, όσοι υγειονομικοί δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του covid-19, από τις 31 Μαρτίου δεν θα βρίσκονται πλέον στο σύστημα υγείας.

Όπως τόνισε, το πρέπει να έχουν γίνει και οι δύο δόσεις από τους εργαζόμενους, αφού αν δεν έχει πραγματοποιηθεί αυτό, τότε θα τεθούν και πάλι σε αναστολή εργασίας.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα μείνουν σε αναστολή και ότι θα γίνει μία συνολική ρύθμιση για το αν θα παραμείνουν στο ΕΣΥ, αλλά και αν θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε μόνιμη βάση για τους υγειονομικούς.

Όλα αυτά τη στιγμή που στο Ισραήλ έχει αρχίσει η συζήτηση για την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ασφάλειας.

Την ώρα  που χιλιάδες υγειονομικών παραθέτουν πλήθος επιχειρημάτων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο Θάνος Πλεύρης και κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά τους σε αυτές τις φωνές, αλλά συμπεριφέρονται απέναντί τους τέρμα εκδικητικά, εφαρμόζοντας πρακτικές που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα άλλων σκοτεινών εποχών… και σίγουρα όχι δημοκρατικών…

Exit mobile version