Θεσσαλονίκη: Aφήσαν τον καφέ και έκαναν Ντελίβερι… ναργιλέ
Άλλοι κάνουν ντελίβερι καφέ, άλλοι φαγητό και άλλοι… ναργιλέ! Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη δεν πτοήθηκε από τα σκληρά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση και είχε την ιδέα να μετατρέψει τον ναργιλέ σε απόλαυση κατ’ οίκον. Πρόκειται για ιδιοκτήτη μαγαζιού νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εν μέσω του lockdown παρέχει την επιλογή...Άλλοι κάνουν ντελίβερι καφέ, άλλοι φαγητό και άλλοι… ναργιλέ! Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη δεν πτοήθηκε από τα σκληρά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση και είχε την ιδέα να μετατρέψει τον ναργιλέ σε απόλαυση κατ’ οίκον.
Πρόκειται για ιδιοκτήτη μαγαζιού νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εν μέσω του lockdown παρέχει την επιλογή του ντελίβερι… ναργιλέδων συστημένα στα σπίτια των Θεσσαλονικέων, μιας και όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν προσαρμοστεί στα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση, κατεβάζοντας ρολά -τουλάχιστον- για το προσεχές διάστημα.
Μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ήδη ετοιμάσει τον τιμοκατάλογο, με τις τιμές λόγω των συνθηκών να είναι αρκετά χαμηλές, καθώς ένας ναργιλές μαζί με ένα καπάκι κοστολογείται στα 15 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δήμος Γλυφάδας ξήλωσε ξανά τη στεφάνη από τις μπασκέτες στα ανοιχτά γήπεδα
Παραδόσεις και παραγγελίες πραγματοποιούνται από τις 14:00 έως τις 20:00, ενώ η επιστροφή των ναργιλέδων γίνεται την επόμενη ημέρα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τόνισε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, καθώς και πριν και μετά τη χρήση του ναργιλέ γίνεται προσεκτικός καθαρισμός και απολύμανση του εξοπλισμού.
Η άνοδος του Shisha στην Ελλάδα
Τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο με τα καπνικά είδη, παρατηρείται ραγδαία άνοδος στη χρήση ναργιλέ στα νυχτερινά μαγαζιά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να το εντάσσουν στις νυχτερινές τους επιχειρήσεις μιας και υπάρχουν αρκετές επιλογές σχετικά με τις γεύσεις, την ένταση και τα χρώματα.