ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Γυναικοκτονία: Κατέληξε η 40χρονη που την πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της!

Σοκαριστικά τα νέα που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, συγκλονίζουν την Ελλάδα!
Θεσσαλονίκη – Γυναικοκτονία: Κατέληξε η 40χρονη που την πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της!

Για ακόμα μία φορά συγκλονισμένη είναι η Ελλάδα και η τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη, που πρέπει να αντέξει ακόμα μία γυναικοκτονία.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 37χρονος μπήκε στο κατάστημα που διατηρούσε η πρώην σύντροφος του και αποφάσισε να την πυροβολήσει.

Με τους πυροβολισμούς κατάφερε να την τραυματίσει στην κοιλιά πολύ σοβαρά, με την άτυχη γυναίκα ηλικίας 40 ετών, να χάσει μετά από μερικές ώρες τη ζωή της.

Μπροστά στη γυναικοκτονία αυτή βρισκόταν και η 17χρονη κόρη της 40χρονης, η οποία τραυματίστηκε και αυτή, ωστόσο έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο δράστης που ήταν πρωταθλητής στο ΜΜΑ, μετά την αποτρόπαια πράξη τους, έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Δυστυχώς το έγκλημα αυτό στη Θεσσαλονίκη έρχεται να μας θυμίσει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, με τις γυναικοκτονίες να αυξάνονται όλο και περισσότερο.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη – Γυναικοκτονία: Κατέληξε η 40χρονη που την πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.