ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους 50 μετανάστες

Ανάμεσα στους ομήρους ήταν και 5 παιδιά
Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους 50 μετανάστες

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εξάρθρωσαν κύκλωμα διακίνησης μεταναστών έπειτα από επιχείρηση από την οποία προέκυψε, πώς 2 αλλοδαποί κρατούσαν ομήρους 50 μετανάστες στην περιοχή Νέας Απολλωνίας, στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία συνελήφθησαν δύο άνδρες από το Πακιστάν ηλικίας 29 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κρατούσαν ομήρους 50 μετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και ζητούσαν χρήματα για την παράνομη μεταφορά τους από την Τουρκία προς Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία «κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης – συμμορία, της εκβίασης, της αρπαγής, της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και της παροχής καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη».

Να σημειωθεί πως ανάμεσα στους ομήρους βρίσκονταν και πέντε παιδιά ενώ όπως γνωστοποιήθηκε τα ποσά που απαιτούσαν οι δύο άνδρες ήταν από 2.000 έως 5.000 ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους 50 μετανάστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.