ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Λαγκαδάς: Επιχείρησαν διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ με μπουλντόζα

Διαρρήκτες στον Λαγκαδά χρησιμοποίησαν μία μπουλντόζα για να μπουν μέσα σε σούπερ μάρκετ και να πάρουν το χρηματοκιβώτιο.
Θεσσαλονίκη – Λαγκαδάς: Επιχείρησαν διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ με μπουλντόζα

Θεσσαλονίκη – Λαγκαδάς: Διαρρήκτες στον Λαγκαδά χρησιμοποίησαν μία μπουλντόζα για να μπουν μέσα σε σούπερ μάρκετ και να πάρουν το χρηματοκιβώτιο.

Θεσσαλονίκη – Λαγκαδάς: Σπείρα διαρρηκτών χρησιμοποίησε μπουλντόζα στην Θεσσαλονίκη, για να μπει μέσα σε σούπερ μάρκετ και να πάρει το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά τον χώρο, αφού η όλη επιχείρηση είχε διάρκεια μόλις τέσσερα λεπτά. Χρησιμοποίησαν έναν εκσκαφέα και ένα φορτηγάκι με τα οποία γκρέμισαν τον τοίχο του κτηρίου και μετά εισήλθαν μέσα σε αυτό για να κάνουν την… δουλειά τους. Με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις τους γύρω από την γνωστή αλυσίδα.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν, το jcb και το φορτηγάκι, είχαν κλαπεί από το Λαγκαδά και τον Αγιο Βασίλειο αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους λόγω του συναγερμού που άρχισε να χτυπά. Έτσι σε λίγο χρόνο κατέφθασε η αστυνομία αλλά και η ιδιωτική ασφάλεια στο μαγαζί. Έτσι πριν να διαφύγουν απέσπασαν τσιγάρα και κάποια ελάχιστα χρήματα που είχαν μέσα τα ταμεία του καταστήματος.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Μεγάλη Εβδομάδα, Πάσχα: Οι ώρες που θα λειτουργήσουν οι Εκκλησίες (vid)

Ελληνοτουρκικά: Τηλεφώνημα Μπάιντεν σε Ερντογάν – Απανωτά «χαστούκια»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη – Λαγκαδάς: Επιχείρησαν διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ με μπουλντόζα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.