ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί στο Ιπποκράτειο

Συνολικά 21 άτομα που ανήκουν στην Ωτορινολαρυγγολογική (ΩΡΛ) κλινική στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο τέθηκαν λόγω κορονοϊού σε καραντίνα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για 11 άτομα που ανήκουν σε νοσηλευτικό προσωπικό και για 10 γιατρούς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μαραβέγιας-Μποφίλιου θα τραγουδήσουν live στο Instagram! Όπως είναι φυσιολογικό, η κλινική...
Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί στο Ιπποκράτειο

Συνολικά 21 άτομα που ανήκουν στην Ωτορινολαρυγγολογική (ΩΡΛ) κλινική στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο τέθηκαν λόγω κορονοϊού σε καραντίνα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για 11 άτομα που ανήκουν σε νοσηλευτικό προσωπικό και για 10 γιατρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μαραβέγιας-Μποφίλιου θα τραγουδήσουν live στο Instagram!

Όπως είναι φυσιολογικό, η κλινική έκλεισε για να γίνει απολύμανση και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ αυτών που τέθηκαν σε καραντίνα είναι και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί στο Ιπποκράτειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.