ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε 22χρονη κοπέλα: «Αν πέσεις θα πέσουμε μαζί»

Καθημερινά η αστυνομία καλείται να πράξει το καθήκον τους κόντρα σε αντίξοες συνθήκες προστατεύοντας τους πολίτες από ένα σωρό εγκλήματα.
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε 22χρονη κοπέλα: «Αν πέσεις θα πέσουμε μαζί»

Καθημερινά η αστυνομία καλείται να πράξει το καθήκον τους κόντρα σε πολύ αντίξοες συνθήκες προστατεύοντας τους πολίτες από ένα σωρό διαφορετικά εγκλήματα.

Οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν στην αστυνομία καλούνται να τα βάλουν με σκληρούς κακοποιούς όπως είναι οι συμμορίες των αλλοδαπών λαθρομεταναστών που δρουν στην Ελλάδα (επειδή το έχει επιτρέψει το Κράτος) και σκορπούν τον «θάνατο» για λίγα ευρώ. Οπως είδαμε στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Πολλές φορές σώζουν ακόμη και ζωές. Κι όμως οι αστυνομικοί (και αναφερόμαστε στους σωστούς και όχι τους επίορκους) εισπράττουν πολλές φορές μέχρι και την απάνθρωπη συμπεριφορά από μερίδα κόσμου. Όπως η κτηνώδης επίθεση στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης στον άτυχο αστυνομικό οποίος στη συνέχεια συγχώρεσε τους δράστες που ουσιαστικά αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν.

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δείχνει το σωστό, ανθρώπινο πρόσωπο των ανθρώπων του σώματος, περιγράφοντας  με συγκλονιστικό τρόπο μία από τις δυσκολότερες περιπτώσεις στην υπηρεσία του.

Την στιγμή που συνάδερφος του ξάπλωσε δίπλα σε μία 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Καθόταν μαζί της υπομονετικά και κατάφερε να την πείσει να μην πέσει στο κενό και προβεί σε αυτοκτονία.

Η περιγραφή του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συγκλονίζει:

«Χθες ήταν μια ιδιαίτερη κ δύσκολη υπηρεσία.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας. Ένα νεαρό κορίτσι 22 ετών σε ταράτσα 5οροφης πολυκατοικίας. Η κοπέλα λοιπόν αποφασισμένη πέρασε και τα κάγκελα της ταράτσας και έκατσε οκλαδόν σε ένα περβάζι 30 περίπου εκατοστών πλάτος.

Από κάτω το απόλυτο κενό.

Επί μισή ώρα περίπου ο συνάδελφος και αδερφός μου, αφού και ο ίδιος πέρασε τα κάγκελα, έκατσε και αυτός οκλαδόν ακριβώς δίπλα της πιάνοντας της το χέρι και με συζήτηση και υπομονή προσπαθούσε να τη μεταπείσει. Η κοπέλα συνέχεια να κοιτάζει το κενό και ο αδερφός μου να της λέει ότι αν πέσει θα πέσουν μαζί! Και το εννοούσε!

Γιατί εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να κρατηθεί ούτε ο ίδιος! Δε θα σας κουράσω.

Θα σας πω μόνο ότι ο συνάδελφος μου είναι πατέρας δύο παιδιών!

Η αυτοθυσία και ο ηρωισμός είναι πράγματα που γεννιέται κανείς με αυτά!

Δεν αποκτούνται με εκπαίδευση ούτε αγοράζονται! Δε θα μάθει ποτέ κανείς ούτε το συνάδελφο μου ούτε τα υπόλοιπα αδέρφια μου που έχω τη τιμή να υπηρετώ μαζί τους!

Γιατί δε τους ενδιαφέρει η προβολή.

Δε τους ενδιαφέρουν οι γνώμες, οι πολιτικές πεποιθήσεις και οι τάσεις στα social media.

Αν θίγονται κάποιες και κάποιοι για το αν θέλουν να κυκλοφορούν με τρίχες στις μασχάλες και αν τελικά είναι ή όχι φυσιολογικό να μεγαλώνουν παιδιά δύο άντρες ή δύο γυναίκες, αλλά και αν μπορεί ένα παιδί 15 ετών να αποφασίσει για το τί φύλο θέλει να είναι!

Δεν τους ενδιαφέρουν και δεν αναζητούν τον έπαινο! Τα μπράβο! Αλλά ούτε και λυγίζουν με αρνητικά σχόλια.

Δόξα το Θεό από αυτά συνηθίσαμε!

Το φυσιολογικό από ότι φαίνεται πλέον είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και οτιδήποτε ΠΑΡΆ ΦΎΣΙΝ είναι ΤΆΣΗ!

Επανάσταση για να μπορούν λοιπόν να έχουν οι γυναίκες τρίχες στη μασχάλη. Φυσιολογικό η χρήση κοκαΐνης και άλλων ειδών ναρκωτικών ουσιών σε μικρή ηλικία ακόμα και από πολιτικά πρόσωπα!!! Κ εμείς στις ταράτσες να παλεύουμε να αποτρέψουμε κόσμο να δώσει τέλος στη ζωή του!

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μάθαμε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Όχι με έξοδα δημοσίου! Γιατί ως γνωστόν δεν μπορεί να τα καλύψει, όπως ισχυρίζονται! Αλλά όλα από τη τσέπη μας όπως πάντα!

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε δύο λεπτά κατά μέσο όρο όπου και όποτε μας χρειάζεται ο κόσμος! Κι ας προσπαθείτε να μας έχετε σαν μαριονέτες έξω από τα πανεπιστήμια και να αμαυρώνετε την εικόνα μας.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτό που είμαστε

με το να στερούμαστε φαγητό για να πηγαίνουμε σε εκπαιδεύσεις και να αγοράζουμε ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καλάσνικοφ! Κ ναι μπορούμε!

Θα συνεχίσουμε να χαμογελάμε στο χάρο καθημερινά και να δίνουμε τις ζωές μας για τον κόσμο!

Για τη πατρίδα μας!

Την οικογένεια και τη θρησκεία μας!

Γιατί αυτό αγαπάμε να κάνουμε!

Γιατί δε μας ενδιαφέρει τπτ απολύτως πέρα από την υστεροφημία μας!

Γιατί η δικιά μας “κοκαΐνη” είναι το ΣΗΜΑ στο μπράτσο κ η ΣΗΜΑΊΑ μας! Και η δικιά μας αμοιβή είναι η ευχή της κάθε Ελληνίδας μάνας και γιαγιάς που μας σταυροκοπάει όταν μας βλέπει από το παράθυρο του σπιτιού της!

Αν κάποιος ενοχλήθηκε με κάτι από τα παραπάνω, πέρα από αισθητικό για αποτρίχωση να επισκευτεί άμεσα και ψυχολόγο!

Για όλα υπάρχουν λύσεις!

Υ.Γ.

Θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας!

“Ουρανοκατέβατοι” όπως λένε και κάποιοι ισοβίτες, πίσω από τα κάγκελα, για εμάς!

Μέχρι τελευταίας ρανίδος! Όπως ορκιστήκαμε!

Ένας ΔΙ.ΑΣ»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Πόσες Ελληνίδες 25 χρονών υπάρχουν στην Ελλάδα;

Πόσες Ελληνίδες 25 χρονών υπάρχουν στην Ελλάδα;

Ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας ήταν 10.482.487 κάτοικοι.

VIRAL
Κοινωνία: Συντάξεις Απριλίου 2025: Έρχονται οι πληρωμές – Νωρίτερα αυτό το μήνα!

Συντάξεις Απριλίου 2025: Έρχονται οι πληρωμές – Νωρίτερα αυτό το μήνα!

Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή ώρας: Έφτασε η ώρα – Μην το ξεχάσετε!

Αλλαγή ώρας: Έφτασε η ώρα – Μην το ξεχάσετε!

Πότε θα γίνει η αλλαγή ώρας φέτος;

Κοινωνία
Ατζέντα: Εορτολόγιο Σάββατο 22 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εορτολόγιο Σάββατο 22 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 22 Μαρτίου η εκκλησία τιμά και γιορτάζει, μεταξύ άλλων, τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου Ιερομάρτυρα Πρεσβυτέρου Άγκυρας

Ατζέντα
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Διεθνής έκθεση δείχνει ότι οι Έλληνες βυθίζονται στη θλίψη και χάνουν το παραδοσιακό τους φιλότιμο - Τι θα απαντούσε ο Άγιος Παΐσιος γι' αυτό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Καταπέλτης η Καρυστιανού για τις σικέ φήμες περί κόμματος: «Παραπλανητικά δημοσιεύματα – Μόνος μας στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»

Καταπέλτης η Καρυστιανού για τις σικέ φήμες περί κόμματος: «Παραπλανητικά δημοσιεύματα – Μόνος μας στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»

Η Μαρία Καρυστιανού καλεί τα ΜΜΕ να σταθούν στο ύψος τους, φιλτράροντας τα fake news που έχουν στόχο να παραπλανήσουν κόσμο

Κοινωνία
Κοινωνία: Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Αντελίνα Βαρθακούρη στη φεμινιστική «ορθότητα» – «Παράσημό μου ότι είμαι νοικοκυρά – Αυτές κρατάνε αυτή τη χώρα όρθια»

Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Αντελίνα Βαρθακούρη στη φεμινιστική «ορθότητα» – «Παράσημό μου ότι είμαι νοικοκυρά – Αυτές κρατάνε αυτή τη χώρα όρθια»

«Τα θεμέλια του σπιτιού μου είμαι εγώ και η δύναμή μου ο άντρας μου - Και τον τιμώ και του μαγειρεύω και τον φροντίζω - Αυτό έμαθα»

Κοινωνία
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Αποκάλυψη - σοκ από δικηγόρο οικογενειών - Όλα για να μην αποκαλυφθεί το μπάχαλο των ιατροδικαστών και να μην εντοπιστούν τα χημικά!

Κοινωνία
Κοινωνία: «Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

«Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

Καρυστιανού: «Στάση δειλίας και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα» - Τα «γυρίζει» το Μαξίμου και ετοιμάζει Προανακριτική - παρωδία

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να καλύπτει τον νέο υφυπουργό Ενέργειας που δρούσε ως λομπίστας των συμφερόντων Μπάιντεν και Τουρκίας

Κοινωνία
Must Read: 20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

(video) Ένα απρόσμενο γεγονός μοναδικό ίσως στην παγκόσμια «τραγουδιστική» ιστορία

Must Read
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Ένα περίκλειστο λόμπι χριστιανοφοβικών απορρίπτει οτιδήποτε το ελληνορθόδοξο και προβάλλει με άνεση τις πιο αισχρές βλασφημίες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τέμπη: Μαρτυρία – σοκ από πατέρα θύματος – «Ο Άρειος Πάγος μας είπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην τα βάζουμε με όλους»

Τέμπη: Μαρτυρία – σοκ από πατέρα θύματος – «Ο Άρειος Πάγος μας είπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην τα βάζουμε με όλους»

Έκθετη η εισαγγελέας Αδειλίνη από μια ακόμη μαρτυρία γονιού, που μάλιστα είναι και καθηγητής Μαθηματικών στο ΑΠΘ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεγαλείο πίστης από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Τέτοιες μέρες του ’85 ήρθες ως δώρο Θεού στην αγκαλιά μου – Τώρα είσαι στην αγκαλιά της μάνας μας Παναγίας»

Μεγαλείο πίστης από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Τέτοιες μέρες του ’85 ήρθες ως δώρο Θεού στην αγκαλιά μου – Τώρα είσαι στην αγκαλιά της μάνας μας Παναγίας»

Δέος με τα λόγια της μητέρας - «Βασίλη μου, τώρα είσαι στην πιο γλυκιά αγκαλιά, και αυτό γαληνεύει τον πόνο της καρδιάς μου από τη ρομφαία της απουσίας σου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Απίστευτη δήλωση Συρίγου – «Μακάρι το 2043 να έχουμε ασφαλή τρένα και να λέμε ότι ο χαμός τους έγινε αφορμή για να ξυπνήσουμε»

Τέμπη: Απίστευτη δήλωση Συρίγου – «Μακάρι το 2043 να έχουμε ασφαλή τρένα και να λέμε ότι ο χαμός τους έγινε αφορμή για να ξυπνήσουμε»

Αδιανόητη δήλωση από τον βουλευτή της ΝΔ, που προσβάλλει τους 57 νεκρούς εμφανίζοντας τους ως απαραίτητη θυσία για σύγχρονο σιδηρόδρομο

Κοινωνία
Κοινωνία: Ακόμα να παραιτηθεί ο Νίκος Τσάφος; – Δεν μαζεύονται με τίποτα οι τουρκόφιλες θέσεις του – Αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου ακόμα και σε άρθρο!

Ακόμα να παραιτηθεί ο Νίκος Τσάφος; – Δεν μαζεύονται με τίποτα οι τουρκόφιλες θέσεις του – Αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου ακόμα και σε άρθρο!

Σε πλήθος αναρτήσεων, αλλά ακόμα και σε εκτενές άρθρο είχε αναπτύξει τις ανθελληνικές θέσεις του ο νέος υφυπουργός Ενέργειας, Νίκος Τσάφος

Κοινωνία
Κοινωνία: Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιτέλους δικαίωση για τα 3 αγγελούδια – Επιτέλους μια φωτεινή μέρα για τη δικαιοσύνη

Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιτέλους δικαίωση για τα 3 αγγελούδια – Επιτέλους μια φωτεινή μέρα για τη δικαιοσύνη

Δικαιώθηκαν οι αδικοχαμένες ψυχούλες - Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα πως η 36χρονη μητέρα, δολοφόνησε και τα δύο μικρότερα παιδιά της

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Η ΝΙΚΗ έχει ήδη αποφασίσει ποιον στηρίζει. Αλλά πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Κοινωνία