ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βγήκε για… ποτό ο κόσμος – Εικόνες συνωστισμού στο κέντρο (pics)

Εικόνες μεγάλου συνωστισμού έξω από μαγαζί στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να απολαμβάνει το… ποτό του αγνοώντας τα μέτρα. Δεκάδες πολίτες βρέθηκαν έξω από μαγαζί σε γνωστό δρόμο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνοντας το ποτό τους «take away» και στα… όρθια, δεδομένου πως απουσιάζουν τα τραπεζοκαθίσματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίες: Επίσημο- Έτσι θα ανοίξουν...

Θεσσαλονίκη
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εικόνες μεγάλου συνωστισμού έξω από μαγαζί στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να απολαμβάνει το… ποτό του αγνοώντας τα μέτρα.

Δεκάδες πολίτες βρέθηκαν έξω από μαγαζί σε γνωστό δρόμο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνοντας το ποτό τους «take away» και στα… όρθια, δεδομένου πως απουσιάζουν τα τραπεζοκαθίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίες: Επίσημο- Έτσι θα ανοίξουν το Σάββατο (16/5) οι οργανωμένες ακτές

Οι εικόνες που δημοσίευσε το protothema.gr είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί, παρά το γεγονός πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι το take away αφορά αποκλειστικά την πώληση ροφημάτων καφέ και όχι ποτών.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία έφτασε στο σημείο και απομάκρυνε τον κόσμο, ενώ κάνει περιπολίες έξω από άλλα μαγαζιά, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν παρόμοιες εικόνες.

Exit mobile version