ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βούτηξε στο Θερμαϊκό για να σώσει τυφλό σκυλάκι (vid)

Ένας νεαρός στη Θεσσαλονίκη βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη στον Θερμαϊκό για να σώσει από πνιγμό ένα τυφλό σκυλάκι. 

Θεσσαλονίκη: Βούτηξε στο Θερμαϊκό για να σώσει τυφλό σκυλάκι (vid)
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένας νεαρός στη Θεσσαλονίκη βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη στον Θερμαϊκό για να σώσει από πνιγμό ένα τυφλό σκυλάκι. 

Στη Θεσσαλονίκη, ένας νεαρός δεν δίστασε να βουτήξει στον Θερμαϊκό για να σώσει ένα τυφλό σκυλάκι.

Ο νεαρός βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού για να σώσει από πνιγμό ένα τυφλό σκυλάκι. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το σκυλάκι κατέληξε στη θάλασσα. Η ιδιοκτήτρια του τετράποδου ζήτησε βοήθεια. Τότε ο νεαρός χωρίς να το σκεφτεί προχώρησε στην ηρωική πράξη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το… νέο αεροδρόμιο «Μακεδονία» που θυμίζει παλάτι

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και ανακαίνιση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», το οποίο πλέον θυμίζει… παλάτι.

Άκρως εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πλέον είναι εντελώς αλλαγμένο, θυμίζοντας κορυφαία αεροδρόμια του κόσμου.

Η Fraport Greece που έχει την διαχείριση και λειτουργεία, παρέδωσε στο κοινό ένα άκρως αναβαθμισμένο αεροδρόμιο, που έχει διπλάσια έκταση, δυο τερματικούς σταθμούς συνδεδεμένους με αερογέφυρα, σύγχρονη σχεδίαση σε χρώμα γκρι, ολοκαίνουργιους χώρους check-in, διπλάσιες πύλες αναχώρησης, νέα καταστήματα εστίασης και άλλα πολλά.

Η επένδυση ήταν ύψους 440 εκατομμυρίων ευρώ και το… νέο αεροδρόμιο του οποίου η αναβάθμιση ξεκίνησε το 2017 ολοκληρώθηκε τρεις μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που υπήρχε.

Τα έργα που το μετέτρεψαν σε έναν εντυπωσιακό χώρο, ήταν η κατασκευή νέου αεροσταθμού επιφάνειας 34.100 τμ ως επέκταση του υφιστάμενου και δημιουργία νέας πρόσβασης και ανακαίνιση του υπάρχοντος αεροσταθμού. Η Αύξηση των σημείων check-in κατά 45%, (από 30 σε 44) ενώ τα σημεία ασφάλειας και ελέγχου έγιναν από 6, 14. Η εγκατάσταση μοντέρνου συστήματος ελέγχου και διαχείρισης αποσκευών. Οι πύλες αναχώρησης από 16 που ήταν έγιναν 24, ενώ οι ιμάντες παραλαβής αποσκευών αυξήθηκαν σε 7, από 4.

Παράλληλα, έγινε επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και σύνδεση με το δίκτυο της ΕΥΑΘ, κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, δύο νέων φυλακίων ελέγχου πρόσβασης στην περιοχή δραστηριοτήτων αεροσκαφών, ανακαίνιση του οδοστρώματος στους χώρους προσγείωσης απογείωσης- στάθμευσης αεροσκαφών και αναδιαμόρφωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών.

Exit mobile version