ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι συμβαίνει με τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θέτει πλέον επίσημα ζήτημα επαναφοράς τους.
Τι συμβαίνει με τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζήτησε την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο, καθώς όπως ανέφερε σε σχετικό έγγραφο της προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, μετά την είσοδο της χώρας στη λεγόμενη «μεταμνημονιακή εποχή», δηλαδή την έξοδό της από τα μνημόνια, «ο δικαιολογητικός λόγος της κατάργησης των επιδομάτων εορτών και αδείας πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει εκλείψει».

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θέτει πλέον επίσημα ζήτημα επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού στον δημόσιο τομέα. Το αίτημα υποβλήθηκε σήμερα εγγράφως στον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας ενώ χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιπροέδρου της Ένωσης, Χαράλαμπου Σεβαστίδη, με τον διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού για το ζήτημα αυτό», αναφέρεται στην επιστολή της Ένωσης.

«Ο θεσμός των δώρων, που εξακολουθεί να ισχύει στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να παραμείνει ζωντανός και στον δημόσιο», υπογράμμιζεται ενώ γίνεται λόγος για «υπερεκατονταετείς αγώνες και κατακτήσεις των εργαζομένων που δόθηκαν σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες».

«Το αίτημά μας είναι δίκαιο και απαιτείται μια ευρύτερη κοινωνική στήριξή του. Η Ένωση ζήτησε εκ νέου συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό», καταλήγει το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η μεγάλη ελληνική Τράπεζα που θέλει να διώξει 300 υπαλλήλους και τους πληρώνει όσο όσο

Γιατί η Lockheed Martin κάλεσε τους συμμάχους της Ουκρανίας να ΜΗ δίνουν F-16 στην Ουκρανία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι συμβαίνει με τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.