ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα ισχύσει για Market Pass και Fuel Pass τους επόμενους μήνες

Πλησιάζει η ημέρα πληρωμής του Market Pass ενώ και το Fuel Pass πέφτει ξανά στο τραπέζι.

Τι θα ισχύσει για Market Pass κα Fuel Pass τους επόμενους μήνες
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ξανά στο προσκήνιο έρχονται το Market Pass και το Fuel Pass για τους επόμενους μήνες με το ένα να έχει κλειδώσει η παράτασή του και το άλλο να βρίσκεται υπό συζήτηση.

Το μέτρο του Market Pass έχει πάρει και επίσημα παράταση και θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο. Το επίδομα τροφίμων παίρνει παράταση 2 μηνών ενώ η πρώτη πληρωμή αναμένεται να γίνει Οκτώβριο όπου και θα ανοίξει η πλατφόρμα του gov.gr.

Η πληρωμή αυτή όμως θα αφορά και τους 2 προηγούμενους μήνες. Συγκεκριμένα Αύγουστος, Σεπτέμβριος και Οκτώβριο θα πληρωθούν εφάπαξ τον Οκτώβριο.

Παράλληλα από την κυβέρνηση προετοιμάζεται και η περαιτέρω παράταση του μέτρου ώστε να ισχύσει και για Νοέμβριο και για Δεκέμβριο.

Μετά το Market Pass έρχεται ξανά και το Fuel Pass…

Την ίδια στιγμή το ενδεχόμενο ενός νέου Fuel Pass πέφτει ξανά στο τραπέζι. Με τις τιμές στα καύσιμα να βρίσκονται πάλι σε άνοδο τα σενάρια για το Fuel Pass 3 -το οποίο ακούμε εδώ και μήνες και δε βλέπουμε- έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.

Σε ερώτηση που έγινε στον ο υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών αυτός ούτε το απέκλεισε ούτε επιβεβαίωσε την επιστροφή του.

Συγκεκριμένα είπε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για νέο Fuel Pass αυτή τη στιγμή ωστόσο η κυβέρνηση θέλει να βρεθεί δίπλα στα νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι μια πολύ μικρή και παροδική αύξηση (εννοώντας την βενζίνη) που δεν θα χρειαστεί να επέμβουμε, μακάρι να είναι αλήθεια αυτό».

Έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους – Έρχονται οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση!

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στην προσωπική ζωή και στις on line αγορές

Exit mobile version