ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Ελευθέριος Βενιζέλος δίνει τις υψηλότερες μερισματικές αποδόσεις στην Ευρώπη – Αντί να μπαίνουν στα ελληνικα ταμεία τα παίρνουν Funds

Κρίμα που τα χρήματα αυτά πάνε σε ταμεία... συνταξιούχων του Καναδά και αλλού και δεν μπαίνουν στα ταμεία του Δημοσίου, όμως αυτά έχουν οι ιδιωτικοποιήσεις.

To Ελευθέριος Βενιζέλος δίνει τις υψηλότερες μερισματικές αποδόσεις στην Ευρώπη - Αντί να μπαίνουν στα ελληνικα ταμεία τα παίρνουν Funds
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Tην ώρα που η τουριστική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια προβλέπεται να αυξάνεται συνεχώς, χρόνο με το χρόνο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) εξελίσσεται σε πραγματικό… χρυσάφι για όσους έχουν μετοχές του, προσφέροντας στους επενδυτές τα υψηλότερα μερίσματα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πρόσφατες εκθέσεις των αναλυτών που καλύπτουν την εταιρεία, τα ρυθμιζόμενα έσοδα εκτιμάται ότι θα φθάσουν τα 477,7 εκατ. ευρώ το 2024 ή περίπου το 77% του συνόλου και αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται σταδιακά προς το επίπεδο των 505,4 εκατ. ευρώ έως το 2028, σημειώνει το mononews.gr.

Η μερισματική απόδοση του ΔΑΑ αναμένεται σε 9,2% φέτος και 8,4% το 2025 όταν οι αντίστοιχοι δείκτες σε άλλα αεροδρόμια είναι από 2,5% μέχρι 5,5% για το 2024 και από 3,3% μέχρι 6% για το 2025, σημειώνεται.

Κρίμα που τα χρήματα αυτά πάνε σε ταμεία… συνταξιούχων του Καναδά και αλλού και δεν μπαίνουν στα ταμεία του Δημοσίου, όμως αυτά έχουν οι ιδιωτικοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Άνοιξαν το SEA FIRE των ελληνικών φρεγατών σε τεστ στη Γαλλία και τα είδαν… όλα

Όταν η Φλουμινένσε έμαθε μπάλα την Σίτι του Γκουαρντιόλα!

Exit mobile version