ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επτάλεπτο του τρόμου του Δημήτρη Νατσιού στη Βουλή – Επτά λεπτά με συνεχόμενα εγκλήματα που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας

Σοκ και δέος από το μέγεθος του προβλήματος της εγκληματικότητας στην Ελλάδα.

Το επτάλεπτο του τρόμου του Δημήτρη Νατσιού στη Βουλή - Επτά λεπτά με συνεχόμενα εγκλήματα που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας
Ìüíç óõæÞôçóç êáé øÞöéóç åðß ôçò áñ÷Þò, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ: «Êýñùóç ôïõ Ðñùôïêüëëïõ ãéá ôç óôñáôçãéêÞ ðåñéâáëëïíôéêÞ åêôßìçóç óôç Óýìâáóç ôçò ÏéêïíïìéêÞò ÅðéôñïðÞò ôùí ÇíùìÝíùí Åèíþí ãéá ôçí Åõñþðç "ãéá ôçí åêôßìçóç ôùí ðåñéâáëëïíôéêþí åðéðôþóåùí óå äéáóõíïñéáêü ðëáßóéï", ðïõ êõñþèçêå ìå ôïí í. 2540/1997». ÅÉÓÇÃÇÔÅÓ: ÄçìÞôñéïò Ìáñêüðïõëïò êáé ÌéëôéÜäçò (Ìßëôïò) ÆáìðÜñáò.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επτά λεπτά συνεχόμενων εγκλημάτων που συνέβησαν μόνο στην Αθήνα τις τελευταίες λίγες ημέρες και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Σοκ και δέος από το μέγεθος του προβλήματος της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, με τον Δημήτρη Νατσιό να κλείνει την σοκαριστική αναφορά των περιστατικών, τονίζοντας πως «αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα, παράδεισος εγκληματικότητας, χώρα του φόβου και της ανασφάλειας».

Exit mobile version