ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To φάντασμα του νεκροταφείου του Αμαρουσίου – Το είδαν ταξιτζήδες

Τι συμβαίνει στο νεκροταφείο Αμαρουσίου;
To φάντασμα του νεκροταφείου του Αμαρουσίου – Το είδαν ταξιτζήδες

Μυστήριο στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου, όπου υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά με φάντασμα που υπάρχει εκεί.

Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, υπάρχει ένα φάντασμα ενός κοριτσιού με ξανθά μαλλιά και άσπρο φόρεμα. Μάλιστα, υπάρχει η φήμη πως όποιος το δει με γυάλινα μάτια, έχει καθαρή ψυχή, ενώ εάν το δει με μάτια που στάζουν αίμα, τότε έχει ακάθαρτη ψυχή.

Οι περισσότεροι μάρτυρες του κοριτσιού πάντως είναι ταξιτζήδες, οι οποίο διέρχονται τις βραδινές ώρες έξω από το νεκροταφείο της περιοχής.

Ερευνητές έχουν ψάξει να βρουν αν μεταξύ των τάφων υπάρχει και ένας μικρού παιδιού και όντως βρήκαν πως ήταν υπήρχε. Ανήκε σε μία μικρή κοπέλα η οποία σκοτώθηκε όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος. Το όνομα αυτού μάλιστα ήταν Άννα.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και εξηγεί το τι ακριβώς συμβαίνει έχει γίνει Viral μετρώντας πάνω από 388.000 προβολές, ενώ εκατοντάδες είναι τα σχόλια του κόσμου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To φάντασμα του νεκροταφείου του Αμαρουσίου – Το είδαν ταξιτζήδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.