ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο μυστικό της Σωτηρίας Μπέλλου

Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της η Σωτηρία Μπέλλου προσπαθούσε να βρει τον χαμένο γιο της.

Μέχρι την τελευταία στιγμή της Σωτηρίας Μπέλλου προσπαθούσε να βρει τον χαμένο γιο της, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Ζ. Κουτσελίνη
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οπως υποστήριξε ο Νίκος Νικολίζας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεγάλο μυστικό της Σωτηρίας Μπέλλου ήταν ότι είχε έναν χαμένο της γιο το οποίο αναζητούσε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά δεν κατάφερε ποτέ να εντοπίσει.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το παιδί η μεγάλη μας τραγουδίστρια το απέκτησε το 1938, όταν εκείνη ήταν σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Την αποκάλυψη έκανε η στενή της φίλη, τα τελευταία 15-20 χρόνια, Γεωργία Παναγιώτη που είπε η Μπέλλου ζητούσε το παιδί της όταν ήταν στην εντατική του νοσοκομείου.

Μάλιστα το ότι η μεγάλη τραγουδίστρια είχε γιο δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στην ίδια, αλλά της το είπε ο γιατρός ο οποίο άκουσε τη Μπέλλου να παραμιλάει για το γιο της παρότι ήταν σχεδόν σε κώμα.

Εν συνεχεία η κα Παναγιώτη είπε οτι είδε σε εκπομπή μια γυναίκα μεγάλη σε ηλικία που γνώριζε την Σωτηρία Μπέλλου και υποστήριξε οτι η λαϊκή τραγουδίστρια είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει ένα αγόρι, ωστόσο της είπαν οτι είχε πεθάνει στη γέννα, το οποίο έδωσαν για υιοθεσία χωρίς να το ξέρει!

Κάποια η στιγμή η Μπέλλου έμαθε την αλήθεια και προσπάθησε να βάλει δικηγόρο για να μάθει τι απέγινε εκείνο το παιδί και πού βρίσκεται, όμως αρώστησε και δεν πρόλαβε να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε.

@nikolizas #μπελλου #σωτηρια_μπελλου #mpelou #greeksong #greeksongs #greeksongs💯🔉🎼🎶🎵 #greeksong🇬🇷♥️ #ελληνικοτραγουδι #ελληνικοτικτοκ #ελληνικοtiktok #greece #greecetiktok #greece🇬🇷 #greecetiktokers #hellassong #alithiesmetizina #αληθειεςμετηνζηνα #starchannel #starchanneltv ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolizas
Exit mobile version