ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Πότε λήγει το voucher, πότε ξεκινούν οι νέες αιτήσεις

Πότε λήγουν τα voucher για το Τουρισμός για όλους και πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις.
Τουρισμός για όλους: Πότε λήγει το voucher, πότε ξεκινούν οι νέες αιτήσεις

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος προκειμένου να ανοίξει η πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις στο Τουρισμός για όλους για το 2023.

Σε ισχύ βρίσκονται ακόμα τα voucher που κληρώθηκαν πέρυσι, με τελευταία κλήρωση τον Ιανουάριο.

Μέσω του vouchers.gov.gr όσοι καλύπτουν τα εισοδηματικά κριτήρια θα μπουν στην πρώτη κλήρωση η οποία θα μοιράσει επιταγές και θα έχουν ισχύ από τις αρχές του Ιουλίου.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι αιτήσεις θα γίνουν αμέσως μόλις «τρέξει» η διαδικασία αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός 2023», ενώ και φέτος αναμένεται η πλατφόρμα να ανοίγει κλιμακωτά, ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ.

Το Υπουργείο Τουρισμού αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα όλη την διαδικασία, με τις πληροφορίες πάντως να λένε πως οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν στα μέσα του Ιουνίου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι των περσινών voucher, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ώστε στη συνέχεια να γίνει η πρώτη κλήρωση από την οποία θα αναδειχτούν οι νέοι δικαιούχοι για το καλοκαίρι του 2023. Τα voucher των 150 ευρώ μπαίνουν σε άυλη κάρτα στο κινητό και οι δικαιούχοι μπορούν να τα εξαργυρώσουν σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Πότε λήγει το voucher, πότε ξεκινούν οι νέες αιτήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.