ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρκία-Σεισμός: Θαύμα στα ερείπια – Έσωσαν 4χρονη μετά από 91 ώρες

Τουρκία-Σεισμός: Άλλο ένα παιδάκι βρέθηκε από τα διασωστικά συνεργεία κάτω από τα συντρίμμια στην Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό που έγινε την Παρασκευή στην Σμύρνη των 6.7 ρίχτερ. Τουρκία-Σεισμός: Πρόκειται για ένα 4χρονο κοριτσάκι το οποία ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 91 ώρες. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται σε 4 κτίρια, ενώ σε 13 κτίρια έχουν ολοκληρωθεί, όπως λέει ο...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τουρκία-Σεισμός: Άλλο ένα παιδάκι βρέθηκε από τα διασωστικά συνεργεία κάτω από τα συντρίμμια στην Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό που έγινε την Παρασκευή στην Σμύρνη των 6.7 ρίχτερ.

Τουρκία-Σεισμός: Πρόκειται για ένα 4χρονο κοριτσάκι το οποία ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 91 ώρες. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται σε 4 κτίρια, ενώ σε 13 κτίρια έχουν ολοκληρωθεί, όπως λέει ο υπουργός αστικοποίησης της Τουρκίας, σύμφωνα με το Anadolu.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας: «Δεν αποκλείεται γενικό lockdown σε όλη τη χώρα»

Το όλο γεγονός ήταν μία ευχάριστη είδηση, μέσα στον ανείπωτο πόνο για τους πολλούς νεκρούς. Ενώ πολύ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των τραυματιών στην συγκεκριμένη περιοχή. Ο σεισμός φυσικά που έγινε στο Αιγαίο, έπληξε σοβαρά και το νησί της Σάμου και υπήρχε η τραγική απώλεια των δύο παιδιών που καταπλακώθηκαν από τοίχο.

Exit mobile version