ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Δεν κοπάζει η οργή – Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα

Μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα με αίτημα να μην συγκαλυφθεί το δυστύχημα στα Τέμπη είναι προγραμματισμένες για σήμερα Κυριακή (12/3).
Τραγωδία στα Τέμπη: Δεν κοπάζει η οργή – Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα

Δώδεκα ημέρες έχουν περάσει από την τραγωδία στα Τέμπη, με τη χώρα να παραμένει σε κλίμα ανείπωτου θρήνου και οργής για τους τουλάχιστον 57 ανθρώπους που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Δεκάδες συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί και για σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα για τα θύματα της τραγωδίας. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα κι άλλες πόλεις θα πλημμυρίσουν από νέους που διαδηλώνουν, μετά την αποκάλυψη των εγκλημάτων που έχουν συντελεστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια στον ελληνικό σιδηρόδρομο κι όχι μόνο.

Από ‘κει και πέρα, από την Δευτέρα ως την Τετάρτη θα διεξαχθούν τοπικές συγκεντρώσεις σε διάφορες γειτονιές ενώ την Πέμπτη 16 Μαρτίου θα ακολουθήσει η πανελλαδική απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ με αίτημα να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Τραγωδία στα Τέμπη: Πού θα γίνουν συγκεντρώσεις πανελλαδικά

Θεσσαλονίκη: στις 11.30 π.μ. στο πέταλο της Αριστοτέλους

Λάρισα: στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία

Αλεξανδρούπολη: Στις 12 μ. στο πάρκο Ακαδημίας

Βόλος: Στις 12 μ. στην πλ. Ελευθερίας

Γιάννενα: Στις 5.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία

Ηράκλειο: Στις 11 π.μ. στην πλ. Ελευθερίας

Καβάλα: Στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία

Λαμία: Στις 12 μ., στην πλατεία Πάρκου

Χανιά: Στις 10 π.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς

Κλειστοί σταθμοί μετρό σε Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 10:30 το πρωι και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Όλα αυτά φυσικά την ώρα που η άθλια επιχείρηση προπαγάνδας και πολιτικής καπηλείας της τραγωδίας καλά κρατεί, με τη ΝΔ να έχει βαρεθεί να μοιράζει συλλυπητήρια! 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Δεν κοπάζει η οργή – Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.