ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ διασώστης της ΕΜΑΚ – Συγκλονιστικές στιγμές

Ένας από τους ήρωες άνδρες της ΕΜΑΚ που δίνουν μάχη στα συντρίμμια των Τεμπών είναι προπονητής της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ.
Τραγωδία στα Τέμπη: Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ διασώστης της ΕΜΑΚ – Συγκλονιστικές στιγμές

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες εντοπισμού θυμάτων του μοιραίου τρένου, με τους άντρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ να καταβάλλουν για ακόμη μια φορά υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Η φωτογραφία ενός ήρωα της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, που λυγίζει μπροστά σε όσα αντίκρισε στο σημείο, έγινε έτσι viral και απεικόνισε με τον καλύτερο τρόπο όσα αισθάνονται όλοι όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με τους δεκάδες νεκρούς και το δράμα των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Πρόκειται για τον Γιάννης Παπαγιαννάκης, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ και πρώην πολίστας, όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης με σχετική ανάρτησή του στα social media.

«Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας «Ήρωα»!», ήταν το μήνυμα των «ασπρόμαυρων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ διασώστης της ΕΜΑΚ – Συγκλονιστικές στιγμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.