ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκ, στις βάρδιες ο σταθμάρχης εμφανίζεται ως μαθητευόμενος!

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως καθημερινά για το δυστύχημα στα Τέμπη και τον μοιραίο σταθμάρχη.
Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκ, στις βάρδιες ο σταθμάρχης εμφανίζεται ως μαθητευόμενος!

Όλες οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στην Τραγωδία στα Τέμπη γίνονται σιγά σιγά γνωστές με τις κινήσεις του σταθμάρχη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου να αναλύονται ακόμη περισσότερο.

Νέο έγγραφο το οποίο εξασφάλισε η ΕΡΤ από  τις βάρδιες των σταθμαρχών αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος σταθμάρχης μέχρι πριν λίγες μέρες έκανε βάρδιες ως μαθητευόμενος! Πως έφτασε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος από μαθητευόμενος να κάνει βάρδια μόνος του εκείνη την κρίσιμη νύχτα είναι ένα μεγάλο ερώτημα το το οποίο ψάχνει απάντηση!

Στο συγκεκριμένο έγγραφο λοιπόν αναφέρονται οι βάρδιες και των 14 σταθμαρχών και οι σταθμοί στους οποίους κάνουν εποπτεία. Στις 22 και 23 Φεβρουαρίου ο μοιραίος σταθμάρχης εμφανίζεται με τα αρχικά «ΜΘ» δηλαδή ως μαθητευόμενος στη βάρδια. Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο όμως είναι ότι την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 24 Φεβρουαρίου, ο σταθμάρχης μένει μόνος του αναλαμβάνοντας πλήρως τα καθήκοντα και όλη την ευθύνη πάνω του.

Για τις επόμενες ημέρες όπως και τη μέρα του δυστυχήματος μέχρι τις 10 βρίσκεται μαζί με άλλους σταθμάρχες όμως μετά από εκείνη την ώρα μένει μόνος του. Όλα αυτά ενώ όλα δείχνουν ότι ο ίδιος δε γνώριζε ακόμη να χειρίζεται τον πίνακα που κάνει αυτόματα την κίνηση των δρομολογίων αλλά μόνο χειροκίνητα.

Ποιος άφησε έναν άνθρωπο που ακόμη δεν γνώριζε βασικές λειτουργίες της δουλειάς του να διαχειριστεί μόνος του όλη την κυκλοφορία του σταθμού;

Τραγωδία στα Τέμπη: Δείτε το έγγραφο με τις βάρδιες του σταθμάρχη

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Για λίγο αποφεύχθηκε σύγκρουση του μοιραίου επιβατικού με τον Προαστιακό

Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτο – Ο προηγούμενος σταθμάρχης πλαστογράφησε την ώρα αποχώρησης του

Λάκης Λαζόπουλος για Τέμπη: Μετά από κάθε δυστύχημα υπάρχει κόστος… Μετά από κάθε έγκλημα υπάρχει τιμωρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκ, στις βάρδιες ο σταθμάρχης εμφανίζεται ως μαθητευόμενος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις