ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Θα μας τρελάνουν – Τα κανάλια ζητούν ευθύνες από τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους

Μετατόπιση ευθυνών χωρίς ντροπή από μερίδα των ΜΜΕ...
Τραγωδία στα Τέμπη: Θα μας τρελάνουν – Τα κανάλια ζητούν ευθύνες από τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους

Τραγωδία στα Τέμπη: Μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά μερίδας δημοσιογράφων οι οποίοι τώρα…ζητούν τις ευθύνες και τα ρέστα…από τους συνδικαλιστές που μέχρι χθες τους κατήγγειλαν ως πολιτικά υποκινούμενους.

Διότι τι πιο βολικό από το να μετατοπίσεις τις ευθύνες της κυβερνητικής – εγκληματικής αμέλειας σε συγκεκριμένες ομάδες και άτομα!
Θλιβερό παράδειγμα, τα όσα έγιναν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τη Μαρία Σαράφογλου η οποία προσπάθησε εντέχνως με την μορφή πολύ στενευμένων ερωτήσεων, να μετατοπίσει τις ευθύνες στους συνδικαλιστές του ΟΣΕ, αναφορικά με την ορθή ή όχι ενημέρωση των υπευθύνων για τα προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο.

«Αν είχαμε αυτή τη γνώση, καταλαβαίνετε ότι θα ήταν το μεγαλύτερο μέρος της επικαιρότητας» αναφέρει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος προσπαθώντας να μπαλώσει πως το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ όχι μόνο απαξιοί να μπει στον κόπο να διαβάσει τις όποιες ανακοινώσεις εργαζομένων, αλλά δεν διστάζει μέχρι και να τους στοχοποιήσει ως κύριους υπεύθυνους, όταν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα..

Φυσικά ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας όχι μόνο δεν μάσησε τα λόγια του αλλά έδωσε και την αποστομωτική απάντηση που έπρεπε αναφέροντας «Και δελτία Τύπου έχουμε βγάλει και έχουν δημοσιευτεί και εξώδικα έχουμε στείλει και απεργίες έχουμε κάνει, δυστυχώς η κάλυψη δεν είναι αυτή που θα έπρεπε για τόσο σημαντικά προβλήματα».

Άρα τώρα που όλοι γνωρίζουν τα πάντα για πόσο καιρό ακόμη τα τρένα στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να κινούνται στα τυφλά;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Θα μας τρελάνουν – Τα κανάλια ζητούν ευθύνες από τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.